Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Bixol te ajuta sa micsorezi riscul de imbolnavire in sezonul rece

10-10-2014

Curatarea mainilor este un obicei esential pentru micsorarea riscului de imbolnavire, mai ales in sezonul rece. Gelul dezinfectant Bixol, te ajuta sa-ti pastrezi mainile curate indiferent de anotimp.

Bixol te ajuta sa micsorezi riscul de imbolnavire in sezonul rece

Curatarea mainilor este un obicei esential pentru micsorarea riscului de imbolnavire, mai ales in sezonul rece. Uneori insa este dificil sa ajungem la o chiuveta si sa gasim un sapun. De aceea, un gel dezinfectant pe care sa il purtam permanent in poseta pare sa fie solutia ideala pentru a ne pastra mereu mainile curate.

Gelul dezinfectant Bixol este usor de utilizat, oricand si oriunde si distruge germenii. Acesta actioneaza prin indepartarea stratului uleios de pe suprafata pielii prevenind patrunderea bacteriilor in organism, fara a reduce numarul bacteriilor prezente in mod normal la suprafata pielii.

Triclosanul din compozitie confera produsului o actiune dezinfectanta superioara produselor similare, care au in compozitie doar alcooli. Bixol contine glicerina si aloe vera, ingrediente ce asigura pielii tale atat protectie cat si hidratare, permitand o folosite frecventa a produsului.

Bixol, gel dezinfectant pentru maini, poate fi achizionat din farmaciile DONA la pretul de 8,50 lei iar daca veti folosi cardul de fidelitate DONA la cumparaturi, beneficiati de un pret redus de 8.07 lei.

Studii recente au demonstrat ca utilizarea gelurilor dezinfectante reduce semnificativ (cu 59%) raspandirea infectiilor gastrointestinale in familii. De asemenea aceste produse reduc gradul de raspandire al infectiilor respiratorii.Comentarii

Lasa-ne comentariul tau