Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Casa, dulce casa sanatoasa!

11-02-2016

Dupa ce in vara Farmacistii DONA v-au oferit motive sa petreceti cat mai mult timp in natura, acum dorim sa fim alaturi de voi si cand preferati (de multe ori pe buna dreptate) confortul caselor. Astfel, Farmacia DONA a lansat o noua campanie avand tema “Casa, dulce casa sanatoasa!”.

Casa, dulce casa sanatoasa!

Sezonul rece aduce cu sine mai multe schimbari, atat in ceea ce priveste conditiile climatice, cu efect direct asupra starii noastre de sanatate, cat si in privinta modului in care ne petrecem timpul.Temperaturile scad, ziua se scurteaza, iar noi tindem sa cautam tot mai mult confortului caminului.

In aceasta perioada a anului, vrem - nu vrem, petrecem mai mult timp in casa. Iar in casa, calitatea aerului are de suferit, pe de o parte deoarece avem tendinta sa aerisim mai putin pentru a nu pierde din gradele pretioase, pe de alta parte, deoarece multora ne place sa fie cat mai cald si dand caloriferele la maxim umiditatea aerului scade sub cotele optime de 40-60%.

Astfel, farmacistii DONA te ajuta sa faci din locul tau preferat si un loc sanatos: pana pe 20 decembrie 2015, cumparaturile efectuate in farmaciile DONA in baza cardului de fidelitate iti aduc cu ele sansa de a castiga unul din zecile de mii de premii pentru o casa sanatoasa: umidificatoare de aer, salinizatoare, cani de filtrare apa, termo/higrometre, umidificatoare ceramice, perne terapeutice din sare Himalaya, candele din cristale de sare naturala si altele.

Si am ales aceste premii deoarece un nivel prea ridicat sau prea scazut al aerului poate influenta in mod negativ corpul uman, mai ales aparatul respirator. Iar recomandarile noastre pentru un mediu sanatos in casa, in sezonul rece sunt urmatoarele:
monitorizati umiditatea incaperii
folositi un umidificator sau dezumidificator pentru obtinerea umiditatii ideale,
utilizati un aparat salin pentru buna functionare a aparatului respirator.

Beneficiile sunt urmatoarele:
un sistem imunitar puternic,
relaxare si un somn mai linistit,
desensibilizare in problemele alergice.

In acest fel, iarna e frumoasa si daca o privesti din casa!

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.
Actul aditional nr 1 al campaniei poate fi consultat aici.
Actul aditional nr 2 al campaniei poate fi consultat aici

Lista castigatorilor campaniei se actualizeaza saptamanal si poate fi vizualizata aici.      Comentarii

Lasa-ne comentariul tau