Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Cum sa ai grija de inima ta?

10-09-2008

Incepe chiar acum sa ai grija de inima ta prin monitorizarea regulata a tensiunii arteriale si adoptarea unui regim igieno-dietetic adecvat. Monitorizarea tensiunii arteriale te poate ajuta sa iei din timp masurile potrivite pentru a preveni afectiuni grave ale inimii tale. Vino la noi si iti masuram gratuit tensiunea arteriala!

Cum sa ai grija de inima ta?

Incepe chiar acum sa ai grija de inima ta prin monitorizarea regulata a tensiunii arteriale si adoptarea unui regim igieno-dietetic adecvat.

Cateva din masurile concrete de care trebuie sa tii seama pentru a avea o inima sanatoasa sunt:

Mentine-ti greutatea corporala in limite normale;
Adopta un plan nutritional adecvat;
Evita consumul de sare;
Incearca sa faci zilnic cat mai multa activitate fizica;
Consuma alcool cu moderatie;
Renunta la fumat.
Este important sa urmaresti constant evolutia tensiunii tale arteriale. Atunci cand medicul are la dispozitie date precise care ilustreaza evolutia starii inimii tale ii este mult mai usor sa stabileasca un diagnostic precis si, in consecinta, un tratament adecvat afectiunii tale.

Monitorizarea constanta a tensiunii arteriale te ajuta sa iei la timp masurile potrivite pentru a preveni afectiuni grave ale inimii tale.

Vino la noi sa iti masuram tensiunea!

Pentru ca stim ca e greu sa ajungi foarte des la doctor si multi dintre pacienti amana drumul pentru o simpla consultatie pana cand uneori e prea tarziu, ne-am gandit sa iti oferim chiar noi posibilitatea de a-ti masura tensiunea arteriala oricand ne treci pragul.

In toate farmaciile DONA exista posibilitatea masurarii tensiunii arteriale in mod gratuit - de catre personal specializat, angajat permanent al farmaciilor DONA, fara a necesita o programare prealabila.

Valorile masurate vor fi trecute in propriul tau "Jurnal personal cardio" (jurnal pe care il poti primi din toate Farmaciile DONA sau de la medicul tau de familie) astfel incat sa ai un istoric privind evolutia tensiunii tale arteriale.

La fiecare vizita la medicul de familie poti prezenta carnetul, iar medicul tau are astfel informatii complete despre evolutia starii tale de sanatate.

Important!

Daca ai primit un tratament, trebuie sa il respecti toata viata cu strictete si, mai ales nu trebuie sa-l intrerupi in cazul normalizarii valorilor tensionale. Trebuie sa respecti intocmai terapia recomandata si administrarea corecta a medicamentelor.Comentarii

Lasa-ne comentariul tau