Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

CuponReducere.ro ofera campanii de reducere clientilor Farmaciilor DONA

05-12-2014

Farmacia DONA si CuponReducere.ro lanseaza, incepand cu luna iulie, un serviciu de promotii prin cupoane, special pentru clientii farmaciilor Dona. Afla toate detaliile.

CuponReducere.ro ofera campanii de reducere clientilor Farmaciilor DONA

Preocuparea pentru economisire s-a transformat, in ultimii ani, din ce in ce mai mult, intr-un comportament generalizat, fiecare dintre noi devenind receptiv la reducerile de care putem beneficia atunci cand achizitionam produsele si brandurile cu care ne-am obisnuit sau pe care le apreciem.
Cunoscand acest aspect, Farmacia DONA si CuponReducere.ro lanseaza, incepand cu luna iulie, un serviciu de promotii prin cupoane, special pentru clientii farmaciilor Dona. Serviciul pune la dispozitia clientilor Farmaciilor DONA un nou instrument de recompensare si de stimulare prin promotii activate prin cupoane printabile, direct din mediul online, prin www.cuponreducere.ro. Suplimentar, am creat pentru clientii nostri o pagina dedicata in revista DONA [i]Info[/i] pentru informarea despre cupoanele ce pot fi printate de pe site – de aceasta data, insa, cupoanele pot fi decupate direct din revista si folosite la cumparaturi. Pentru lunile iulie si august am pregatit 4 cupoane de reducere, pentru cateva dintre produsele Biofarm:
• Hepatoprotect Regenerator, cu o reducere de 4.5 lei
• Bioland Tri Omega, cu o reducere de 4.5 lei
• Bioland Magneziu Smart, cu o reducere de 4 lei
• Carbocit cu Aloe Vera, cu o reducere de 2 lei

www.CuponReducere.ro este singura platforma online de digital couponing din Romania, ce ofera gratuit cumparatorilor cupoane de reduceri pentru produsele cumparate din farmacii. Mai mult, platforma de cupoane printabile CuponReducere.ro poate gazdui reduceri pentru orice lant de magazine (hipermarketuri, supermarketuri, magazine de tip discount) si farmacii.
Astfel, oricine poate gasi pe site cupoane ce vor ajuta in pregatirea listei de cumparaturi sau in descoperirea si achizitionarea de produse care beneficiaza de promotii speciale din partea producatorilor sau din partea comerciantilor.
Cum functioneaza serviciul de cupoane online?
1. Intri pe www.cuponreducere.ro.
2. Iti faci cont.
3. Printezi cupoanele.
4. Mergi in Farmacia DONA si beneficiezi de reducere.
Te asteptam! Cupoanele de reducere vor putea fi folosite si impreuna cu Cardul de Fidelitate DONA.
www.cuponreducere.ro – Ajutorul tau la economii!Comentarii

Lasa-ne comentariul tau