Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

(P) Castiga cu Scholl in Farmaciile DONA

04-07-2017

Pașii tăi lasă urme delicate pe plaja fierbinte, finețea călcâielor se ia la întrecere cu atingerea nisipului fin, iar unghiile strălucesc prin apa albastră, ca niște diamante rătăcind pe mare, sub cerul senin.

(P) Castiga cu Scholl in Farmaciile DONA

Scholl îți aduce vacanța din ce în ce mai aproape, oferindu-le picioarelor tale răsfățul necesar, care deschide calea către cele mai fine atingeri ale verii. Prin gama profesională de produse de îngrijire a picioarelor acasă, Scholl îți face călcâiele atât de fine și unghiile atât de strălucitoare, că o să-ți amintești cu plăcere de vara în care le-ai dăruit picioarelor tale mângâierea Scholl.
PREMIILE VERII
UN CITY BREAK CINQUE TERRE. Și pentru ca răsfățul să fie deplin, vara aceasta poti călători cu Scholl și Dona într-un city break de 2 persoane la Cinque Terre. Cele 5 sate “suspendate” deasupra Mării Ligurice par decupate dintr-o carte de colorat. Le puteți vizita pe jos, desculți, pentru a le oferi picioarelor voastre mângâierea poveștilor diverselor texturi pe care le vor întâlni în cale. Această regiune de pe Riviera Italiană este parte din Patrimoniul UNESCO și pare blocată într-un timp străvechi al poveștilor, ruptă parcă de civilizație, veșnic scăldată în soare și etern mângâiată de briza mării.
DOUA WEEKENDURI LA MUNTE. Pentru cei care iubesc aerul puternic dintre brazi, printre premii se află și 2 weekend-uri la munte pentru 2 persoane, în care să vă răcoriti tălpile goale în iarba verde și înmiresmată și să uitați de arșița asfaltului din oraș.
TREI VOUCHERE DONA. Vă oferim posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 3 vouchere DONA de 300 de lei. Farmaciile DONA vă pun la dispoziție o gamă largă de produse pentru tratarea și îngrijirea picioarelor, pentru ca voi să beneficiați la maximum de acest premiu.
200 SETURI DE PRODUSE SCHOLL. Pachetele de produse Scholl conțin o cremă de hidratare pentru pielea îngroșată și un ulei pentru îngrijirea unghiilor.
Când vii acasă după o zi în care picioarele te-au purtat prin arșița verii, înmoaie-le în apă călduța preț de jumătate de oră. Apoi aplică crema de hidratare pentru pielea îngroșată de la Scholl. Aceasta va intra bine în piele, păstrându-ți călcâiele moi și catifelate pentru mai multe zile.
CUM CÂȘTIGI?
Vino în Farmaciile Dona și descoperă gama diversă de produse Scholl, printre care Pila Electronică cu Cristale de Diamant pentru Călcâie (74,99 lei**) și Sistemul Electronic pentru Unghii (59,99 lei**).
Cumpără orice combinație de produse Scholl în valoare de minimum 59 lei (TVA inclus), pe un singur bon fiscal, trimite SMS la 1841* cu numărul bonului de casă și numărul cardului de fidelitate Farmaciile DONA și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 206 premii puse în joc.
Campania se desfășoară între 1 iulie 2017, orele 00:00 și 31 august 2017, orele 23:59:59 în rețeaua de Farmacii Dona. Înscrierile în campanie se fac în baza cardului de fidelitate Farmaciile Dona. Premiile sunt în număr total de 206 și au valoarea totală de 17.540 lei, TVA inclusă. Păstrează bonul fiscal pentru validarea premiilor. *Număr cu tarif normal apelabil din rețelele Vodafone, Orange, Telekom. **Prețul de vânzare indicat este stabilit în mod independent de către Farmaciile Dona.
Îți dorim succes și fie ca în această vară, picioarele tale fericite să te poarte către cele mai minunate locuri! Regulamentul este disponibil aiciComentarii

Lasa-ne comentariul tau