Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Pavel Chirila - Prevenirea bolilor prin stil de viata

18-02-2015

În România, zeci de persoane sunt diagnosticate zilnic cu cancer, aceasta fiind cea de-a doua cauză care sporeşte rata anuală de mortalitate la nivel naţional. Cancerul este o boală invazivă care, acţionând pe multiple planuri, slăbeşte organismul şi distruge ţesuturile în care se instalează.

Pavel Chirila - Prevenirea bolilor prin stil de viata

Doctorul Pavel Chirilă susţine cu tărie că bolnavii de cancer pot fii trataţi cu ajutorul unui nou tip de medicină, medicina creştină, lucru care l-a determinat să înfiinţeze la Slatina Nera primul centru de recuperare oncologică a bolnavilor aflaţi la debutul cancerului - Clinica Nera. Tratamentele folosite sunt: psihoterapia, dietoterapia, kinetoterapia şi fizioterapia. Alimentaţia echilibrată şi sănătoasă ajută şi bolnavii cu cancer ce primesc tratament oncologic. Studiile arată că, la bolnavii ce se află sub tratament cu citostatice, alimentaţia sănătoasă scade major riscul de deces al bolnavilor.

Homeopatia este una din metodele de tratament ce va fi folosită. Are avantajul că e lipsită de reacţii adverse. Iar concluzia doctorului Pavel Chirilă este că într-o treime din cazuri, cancerul se poate preveni printr-un stil de viaţă corect.
Clinica Nera este o binecuvântare pentru România căci se ocupă nu numai de recuperarea intra-spitalicească, ci urmăreşte şi starea psihică a bolnavului după externarea din spital, ajutându-l în parcurgerea următorilor paşi şi reintegrarea acestuia în familie şi societate.

„Lupta împotriva cancerului începe înainte ca această boală să invadeze organismul. Construim Clinica Nera pentru a-i asista pe cei care au trecut de primele tratamente pe drumul înspre însănătoşire, cât şi pentru a-i ajuta să înveţe obiceiuri noi de viaţă, care să le anuleze posibilitatea de recidivă. De asemenea, activitatea de cercetare care se va desfăşura în cadrul centrului ne va fi de un real folos în a înţelege mai bine prin ce trec bolnavii de cancer şi cum putem să-i ajutăm să trăiască”, a spus prof. univ. dr. Pavel Chirilă, care este şi directorul Fundaţiei Sfânta Irina.

Subiectul abordat in cartile sale este de o actualitate dureroasă. Cancerul este boala tipică unde se confirmă zicala că este mult mai sigur să previi decât să tratezi. Pavel Chirila este dedicaț acestei cauze pentru că drepturile de autor și veniturile încasate din vânzarea acestei cărți vor fi donate pentru construirea Clinicii Nera – prima clinică de depistare precoce și recuperare oncologică din România.

Cartile pot fi gasite in Framaciile DONA:

Pavel Chirila - Nu hrani cancerul 26,30 lei
Pavel Chirila - Prevenirea Cancerului 10,00 lei
Pavel Chirila - Prevenirea bolilor prin stil de viata 6,9 leiComentarii

Lasa-ne comentariul tau