Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Pleci in vacanta? Nu uita de Bixol!

21-07-2014

Ti-ai pregatit bagajele si esti gata sa te bucuri de vacanta? Nu uita sa pui in bagajul de calatorie si un gel dezinfectant pentru maini Bixol. Te va salva din o multime de situatii, cu siguranta.

Pleci in vacanta? Nu uita de Bixol!

Gelul dezinfectant pentru maini Bixol este alegerea potrivita atunci cand ai nevoie de o curatare rapida, care sa nu necesite clatire. Folosindu-l vei putea preveni cu succes transmiterea infectiilor prin contact.

Triclosanul din compozitie confera produsului o actiune dezinfectanta superioara produselor similare, care au in compozitie doar alcooli. Bixol contine glicerina si aloe vera, ingrediente care asigura pielii tale atat protectie cat si hidratare, permitand o folosire frecventa a produsului.

Bixol, gel dezinfectant pentru maini, poate fi achizionat din farmaciile DONA la pretul de 8,50 lei iar daca veti folosi cardul de fidelitate DONA la cumparaturi, beneficiati de un pret redus de 8,08 lei.Comentarii

Lasa-ne comentariul tau