Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Proiect de colectare a inhalatoarelor folosite in Farmaciile DONA din Bucuresti

02-09-2013

In perioada 2 septembrie 2013-05 iunie 2014 in Farmaciile DONA din Bucuresti vom desfasura programul de colectare a inhalatoarelor folosite, ce se adreseaza pacientilor cu boli respiratorii care folosesc un inhalator, indiferent de tip/marca/producator.Protejarea mediului face parte din stategia corporativa a GlaxoSmithKline (GSK) Romania si este o continuare fireasca a tuturor actiunilor companiei. De aceea, una dintre principalele noastre preocupari ramane reducerea amprentei de carbon pe care o generam prin activitatea noastra. Evaluand modul in care activitatea noastra are impact asupra mediului, am aflat ca inhalatoarele goale, folosite de pacientii cu boli respiratorii, si aruncate la gunoi reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator.

Proiect de colectare a inhalatoarelor folosite in Farmaciile DONA din Bucuresti

In perioada 2 septembrie 2013- 05 iunie 2014 in Farmaciile DONA din Bucuresti vom desfasura programul de colectare a inhalatoarelor folosite, ce se adreseaza pacientilor cu boli respiratorii care folosesc un inhalator, indiferent de tip/marca/producator.

Protejarea mediului face parte din stategia corporativa a GlaxoSmithKline (GSK) Romania si este o continuare fireasca a tuturor actiunilor companiei. De aceea, una dintre principalele noastre preocupari ramane reducerea amprentei de carbon pe care o generam prin activitatea noastra. Evaluand modul in care activitatea noastra are impact asupra mediului, am aflat ca inhalatoarele goale, folosite de pacientii cu boli respiratorii, si aruncate la gunoi reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator.

Astfel, pornind de la studiile care evalueaza impactul asupra mediului al inhalatoarelor utilizate de catre pacienti si aruncate in natura, am pus bazele primului proiect global de colectare a acestora direct de la pacienti, pentru a proteja mediul inconjurator si sanatatea populatiei.

La fiecare inhalator folosit si adus in farmacie, primesti gratuit* o apa de gura Aquafresh!
La al 3-lea inhalator folosit si adus in farmacie, primesti gratuit* Cetebe C Immunity Plus o cutie a 30 capsule, supliment alimentar cu vitamina C si zinc! (Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj)
Promotie valabila in perioada 2 septmebrie 2013 - 05 iunie 2014.
*In limita stocului disponibil. Oferta este valabila o singura data pe luna si se acorda pe baza cardului de fidelitate.
Acest program se adreseaza doar persoanelor care utilizeaza un inhalator si vizeaza exclusiv eliminarea acestui dispozitiv medical. Pot fi aduse spre colectare si inhalatoarele pline, dar care au expirat, daca este cazul. Nici acestea nu trebuie sa fie aruncate la gunoi.Comentarii

Lasa-ne comentariul tau