Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Revista DONA Info nr. 52 va ajunge in farmacii pe 1 septembrie

05-12-2014

Sa fim sanatosi si TOAMNA aceasta! DONA Info te invata cum. Nu rata numarul 52 al revistei DONA Info ce se va distribui gratuit incepand cu data de 1 septembrie 2014.

Revista DONA Info nr. 52 va ajunge in farmacii pe 1 septembrie

Toamna este un anotimp extrem de frumos de care cu mic, cu mare ne putem bucura din plin, dacă știm să avem grijă de noi și să ne protejăm împotriva virușilor, bacteriilor și nu numai. În acest număr al revistei DONA Info v-am pregătit o serie de articole care au ca temă prevenția.
Puteți citi despre detoxifierea ficatului, sănătatea dinților, tratarea enterocolitei acute, principalele metode de combatere a gripei, a acneei sau a incontinenței urinare. De asemenea, tinerii care încă așteaptă un bebeluș în viața lor, pot citi informații utile despre învingerea infertilității.
Sperăm ca articolele pe care vi le-am pregătit în acest număr să vă ajute să vă păstrați sănătatea sau să o recuperați atunci când ea este în pericol. Nu uitați că de noi depinde să fim cât mai mult timp „în putere“! Totodată, revista DONA Info nr. 52 include și promoțiile aferente toamnei, oferte pe care le găsiți în Farmaciile DONA.
Vă mulțumim pentru că ne îndrăgiți și ne sunteți în continuare alături! Să aveți o toamnă frumoasă și să rămâneți sănătoși! Varianta online a revistei poate fi rasfoita pe prima pagina a website-ului www.farmaciiledona.ro, in tabul DONA Info.Comentarii

Lasa-ne comentariul tau