Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Descarca aplicatia DONA

Cariere

Grupul DONA, marca 100% românească, reunește sub umbrela sa companiile: SIEPCOFAR SA, Dona.Logistică și Dona Marketing Grup.
Lanțul "Farmacia DONA", în cei 25 de ani de istorie și tradiție pe piața românească, a ajuns astăzi la 300 de farmacii al căror prag îl trec lunar 2.600.000 de pacienți.
Peste 2.500 de specialiști și experți în domeniile:  medical, vânzări, logistică, achiziții, marketing și comunicare, resurse umane, IT, conlucrează pentru a păstra satisfacția și aprecierea pacienților, clienților și partenerilor noștri.
Dincolo de cifre, Grupul DONA înseamnă oameni. Oameni care fac posibil ca brandul DONA să devină cel mai iubit și respectat din retailul și distribuția farma.
Povestea DONA este despre succes. Dacă simți pasiune pentru munca ta, pui accent pe rezultate și pe satisfacția clientului, și TU poți avea un rol activ în povestea DONA.
Hai alături de noi să o scriem împreună!
Atât pentru tinerii aflați la început de drum profesional, dornici să își pune bazele unei cariere redutabile, cât și pentru profesioniștii experimentați care își caută un mediu în care să le fie profesia respectată și munca apreciată, Grupul DONA reprezintă cea mai bună alegere.
Credem și apreciem: pasiunea pentru profesie, respectarea codului deontologic, orientarea spre rezultate și calitate, talentul de a lucra cu și pentru oameni. Dacă împărtășim aceleași valori, Grupul DONA îți poate oferi cultura organizațională în care să te regăsești. Încurajăm și răsplătim performanța. Recompensăm echitabil realizările profesionale și gratificăm consecvența în atingerea acestora prin promovări și avansări interne, bazate pe merit. Dacă dorești să devii un nume, alege cartea Grupului DONA în care să ți-l scrii.
Suntem în permanentă căutare de profesioniști și tineri cu potențial in domeniile:
• Medical (Farmaciști și Asistenți de Farmacie)
• Achiziții
• Vânzări
• Marketing
• Resurse Umane
• IT
• Logistică
Ia atitudine și scrie- ți viitorul profesional! Începe aici: recrutare@farmaciiledona.ro  

*Toate campurile sunt obligatorii