Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

ABC-Darul Sanatatii - Clasa a II-a - nr. 3, Noiembrie 2009

20-01-2010

Daca ati sti cat de mult ma bucur sa va reintalnesc...!Mi-a fost tare dor de voi!Astazi am adus-o cu mine pe Eli, sora mea mai mica. E o fetita foarte isteata, simpatica si cuminte, care doreste sa va cunoasca si sa se imprieteneasca cu voi.

ABC-Darul Sanatatii - Clasa a II-a - nr. 3, Noiembrie 2009

Daca ati sti cat de mult ma bucur sa va reintalnesc...!Mi-a fost tare dor de voi!

Astazi am adus-o cu mine pe Eli, sora mea mai mica. E o fetita foarte isteata, simpatica si cuminte, care doreste sa va cunoasca si sa se imprieteneasca cu voi.

Sa va spun ceva absolut extraordinar: eu si Eli am facut de curand o vizita la Muzeul de Istorie Naturala din Londra! A fost ata de frumos si de captivant! Am descoperit acolo o multime de specii de animale, pasari, plante si am aflat o gramada de lucruri foarte interesante despre evolutia omului.

Click [url=http://www.farmaciiledona.ro/produse/abc-darul-sanatatii-clasa-a-ii-a-nr-3-noiembrie-2009-I51766.pdf]aici[/url] pentru a descarca varianta pdf a brosurii ABC-Darul Sanatatii.Comentarii

Lasa-ne comentariul tau