Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

ABC-Darul Sanatatii clasa I, nr. 5, Ianuarie 2010

12-05-2010

Dani, de ce toata lumea calculeaza caloriile pe care le mananca? Am auzit-o pe verisoara noastra mai mare, Irina (care este in clasa a XI-a), spunand ca ea nu mananca ciocolata ca are multe calorii. Sunt ceva de mancat? Sau ceva ce vine din calorifer? Hai, te rog, spune-mi ce sunt caloriile astea, caci mie imi place ciocolata.

ABC-Darul Sanatatii clasa I, nr. 5, Ianuarie 2010

-Buna, tuturor! Mai devreme, Eli a venit la mine si m-a intrebat:
-Dani, de ce toata lumea calculeaza caloriile pe care le mananca? Am auzit-o pe verisoara noastra mai mare, Irina (care este in clasa a XI-a), spunand ca ea nu mananca ciocolata ca are multe calorii. Sunt ceva de mancat? Sau ceva ce vine din calorifer? Hai, te rog, spune-mi ce sunt caloriile astea, caci mie imi place ciocolata.

Cum eu sunt fratele mai mare si nu pot sa nu imi ajut sora mai mica, si pentru ca eu invatasem despre alimentatie din ABC-Darul Sanatatii, iata ce i-am povestit:
-Ha, ha, Eli, ce-ti veni ... de unde si pana unde calorifer?
Pai, suna la fel....

Pentru a afla ce sunt caloriile click [url=http://www.farmaciiledona.ro/produse/abc-darul-sanatatii-clasa-i-nr-5-ianuarie-2010-I52124.pdf]aici[/url]Comentarii

Lasa-ne comentariul tau