Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ai grija de inima ta

Infarctul miocardic acut

Infarctul miocardic acut

In acest numar vom discuta despre o afectiune care in tarile dezvoltate si de asemenea in tara noastra se afla intr-un top nedorit al celor mai frecvente cauze de deces - INFARCTUL MIOCARDIC ACUT.S-a constatat ca in sezonul rece mortalitatea prin aceasta redutabila boala este mai ridicata. Barbatii sunt mai frecvent afectati decat femeile indeosebi cei cu varsta cuprinsa intre 45 si 54 de ani.

Palpitatiile

Palpitatiile

Palpitatiile reprezinta perceperea constienta a activitatii cardiace normala sau patologica. In mod normal activitatea cardiaca nu este perceputa constient. Scaderea pragului de sensibilitate sau o activitate cardiaca anormala ca intensitate sau ritm poate fi insa perceputa si este descrisa sub termenul generic de palpitatii. De obicei palpitatiile dureaza cateva secunde si sunt frecvent descrise ca zbatere a inimii in piept gol in piept falfait in piept bataie puternica in gat.

12345 >