Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Am actualizat LISTA VERDE – descoperiti noile produse in Farmaciile DONA

26-05-2017

Va invitam in Farmaciile DONA sa descoperiti noile produse din Lista Verde. Am pregatit pentru voi o selectie de OTC-uri frecvent solicitate in farmacii (medicamentele eliberate fara prescriptie medicala), precum si suplimente alimentare recomandate in afectiunile sezoniere: gripa, raceala, durere, cefalee, imunitate scazuta, tulburari gastro-intestinale sau hepatice.

Am actualizat LISTA VERDE – descoperiti noile produse in Farmaciile DONA


Astfel, va veti putea bucura de o primavara fara griji pentru sanatate.

„Am lansat conceptul Lista Verde in vara anului 2014, din dorinta de a facilita accesul pacientilor nostri la unele dintre cele mai cautate OTC-uri si suplimente alimentare. Pentru ca initiativa a fost apreciata, am decis sa continuam proiectul si sa completam periodic lista in functie de nevoile de sanatate ale clientilor si de sezonalitate. Farmacistii DONA sunt in permanenta atenti la solicitarile pacientilor nostri, iar echipa comerciala, prin actiunile implementate, mentine preturile din farmaciile noastre in zona inferioara a pietei, DONA fiind astfel un lant tot mai accesibil pentru pacienti”, au declarat reprezentantii DONA.

Lista integrala poate fi consultata in toate Farmaciile DONA.

Lista Verde reprezintă catalogul produselor de larg interes disponibile în Farmacia DONA.

Va asteptam in farmaciile noastre! Comentarii

Daniel U.
De ce nu publicati si pe site lista verde. Asa avem posibilitatea de a vedea mereu lista cu medicamente.... In orasul Dej avem doar o farmacie Dona si este in centrul orasului. Ne scutiti de drumuri daca publicati aceasta lista.

Buna ziua, Lista Verde nu se publica pe site, deoarece nu ne permite legea sa facem acest lucru. Este disponibila doar in farmacii. O zi buna, Farmacia DONA

NICULINA I.
Am facut o comanda la d.voastra ptr 1 cutie de 50 bc teste de glicemie ONE TOUCH SELECT,cand se face livrarea?

Va recomand sa intrebati direct la farmacia la care ati facut comanda.

Ileana V.
Pe site-ul d-voastra se navigheaza greu, nu aveti creata posibilitatea de a cauta un produs in farmacii. Foarte important. Degeaba aveti oferte peste oferte daca nu gasesc ce ma intereseaza. Cu respect.

va multumim ;pentru comentariu. voi transmite mai departe.

Lasa-ne comentariul tau