Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Am adus programul “Voucher materna” mai aproape de tine!

17-08-2018

Programul “Voucher materna” este implementat de primăria Capitalei cu ajutorul Direcției Generale de asistență Socială și se adresează femeilor însărcinate care pot beneficia o singură dată de un voucher valoric în valoare de 2000 lei în bază căruia pot procura produse farmaceutice sau parafarmaceutice sau pot plăti serviicile medicale destinate îngrijirii sarcini și apoi a bebelușului.

Am adus programul “Voucher materna” mai aproape de tine!


Informațiile despre regulament le găsiți AICI

Condițiile necesare acordării voucherelor sunt următoarele:

Voucherele au fiecare câte o valoare de 1.000 de lei, impărțite în tichete de câte 50 de lei, care se acordă de două ori.

După procesarea cererii se acordă primul voucher, în valoare de 1.000 de lei.

Dupa intrarea in săptămâna a 24-a de sarcină se acordă al doilea voucher, la cererea femeii gravide. Este interzisă acordarea de rest în numerar la vouchere. Fiecare gravidă beneficiază de vouchere in valoare de 2.000 de lei, indiferent de numarul feților. În cazul sarcinilor gemelare, valoarea voucherului nu se dubleaza, se mai arată in regulament. Nu sunt eligibile si nu primesc vouchere gravidele care nu au domiciliul in București sau reședinta dobândită pe o perioadă mai scurtă de șase luni, cele care au depus un dosar incomplet, greșit sau actele nu sunt valabile, dar nici femeile care au datorii la bugetul local.Pentru mai multe informații, te așteptăm în farmaciile DONA. 
Comentarii

Alina R.
Ce dispozitive medicale se pot achizitiona cu voucherele materna?

Bună ziua. Se pot achiziționa cu vocherele Materna dispozitive medicale din grupa îngrijirii pre sau post -natale, bineînțeles din orice farmacie afliată programului Materna. Întrebați in farmacia respectivă de dispozitivul medical care vă interesează.

Lasa-ne comentariul tau