Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Boli si afectiuni

Sindromul nefrotic netratat poate duce la o boala renala grava

Sindromul nefrotic este o problema de sanatate despre care se vorbeste mai putin in comparatie cu alte boli, desi aceasta poate avea consecinte grave afectand rinichii si putand duce la insuficienta renala.

Protejati-va de gastrita si ulcer mancand in tihna si mestecand mult

Gastrita este o inflamatie a mucoasei stomacale care afecteaza circa 1% dintre persoane. In cele mai multe cazuri, ea poate fi acuta insa, daca nu este tratata la timp, se poate croniciza si poate provoca multe neplaceri.

Anemia, una dintre cele mai importante cauze de dizabilitate din lume

Anemia este una dintre cele mai importante cauze de dizabilitate din lume si astfel una dintre cele mai serioase probleme de sanatate publica la nivel global, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS).

Infectia urinara cu Escherichia coli

Infectiile urinare sau cistitele, asa cum sunt denumite in limbajul popular, sunt determinate de actiunea unei bacterii asupra tractului urinar.

Gonartroza, artroza articulatiei genunchiului

Gonartroza este o afectiune cronica a genunchiului, cu o evolutie progresiva si in timpul careia are loc o degradare treptata a cartilajului articular. Boala este insotita de durere si de limitarea mobilitatii.

Incontinenta urinara afecteaza ambele sexe

Incontinenta urinara reprezinta pierderea de urina pe cale naturala, altfel spus scurgerea involuntara si inconstienta a urinii. La pacientii cu astfel de probleme, vezica urinara isi pierde capacitatea de inmagazinare a urinii care curge necontrolat, in repaus sau la efort, complet sau incomplet.

< 123456789