Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Boli si afectiuni

Durerea lombara si hernia de disc

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, durerea de spate este cel mai des intalnita patologie la nivel mondial, 90% din populatia Terrei avand cel putin o data in viata un eveniment dureros ce a durat mai mult de trei zile si care le-a periclitat activitatea si le-a afectat calitatea vietii.

Dezechilibrul florei vaginale

Multe femei se plang de aparitia unor simptome neplacute in zona genitala: prurit (mancarime), dureri, arsuri sau secretie vaginala. Poate fi semn ca echilibrul florei vaginale este afectat.

Steatoza hepatica

Steatoza hepatica sau popular numita ficatul gras este definita ca acumularea de grasime in exces la nivelul tesutului hepatic.

Vaginita bacteriana

Vaginita, din punct de vedere medical, este descrisa ca o iritatie sau ca o inflamatie a vaginului. Vaginita este o boala comuna, care afecteaza anual milioane de femei. In mod normal, vaginul are o aparare naturala impotriva microorganismelor nocive datorita florei bacteriene, iar in clipa in care apare un dezechilibru se poate instala vaginita.

Onicomicoza se transmite usor

Onicomicoza sau ciuperca unghiei este o infectie micotica care apare atunci cand fungii invadeaza unghiile de la maini sau de la picioare, precum si pielea de sub unghie.

Factorii de risc ai spondilozei cervicale

Spondiloza cervicala este o afectiune des intalnita la cei care petrec multe ore la birou, pe scaun, astfel ca tot mai des auzim in randul colegilor: „Ma doare ceafa, m-a tras curentul“. In spatele acestor dureri de gat care iradiaza in brate si umeri si care dau adesea si migrene, se afla spondiloza cervicala.