Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Boli si afectiuni

Gonartroza, artroza articulatiei genunchiului

Gonartroza este o afectiune cronica a genunchiului, cu o evolutie progresiva si in timpul careia are loc o degradare treptata a cartilajului articular. Boala este insotita de durere si de limitarea mobilitatii.

Incontinenta urinara afecteaza ambele sexe

Incontinenta urinara reprezinta pierderea de urina pe cale naturala, altfel spus scurgerea involuntara si inconstienta a urinii. La pacientii cu astfel de probleme, vezica urinara isi pierde capacitatea de inmagazinare a urinii care curge necontrolat, in repaus sau la efort, complet sau incomplet.

Sindromul Sacroiliac sau disfunctia articulatiei dintre coloana vertebrala si bazin

Dureri care iradiaza, intr-o singura parte a corpului, plecand din zona lombara spre fesa, zona inghinala si, uneori, pana la genunchi. Junghiuri puternice, atunci cand pacientul poarta o greutate sau se apleaca in fata. Sunt simptome greu de diagnosticat, ele regasindu-se in mai multe afectiuni care tin de coloana vertebrala.

Durerea lombara si hernia de disc

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, durerea de spate este cel mai des intalnita patologie la nivel mondial, 90% din populatia Terrei avand cel putin o data in viata un eveniment dureros ce a durat mai mult de trei zile si care le-a periclitat activitatea si le-a afectat calitatea vietii.

Dezechilibrul florei vaginale

Multe femei se plang de aparitia unor simptome neplacute in zona genitala: prurit (mancarime), dureri, arsuri sau secretie vaginala. Poate fi semn ca echilibrul florei vaginale este afectat.

Steatoza hepatica

Steatoza hepatica sau popular numita ficatul gras este definita ca acumularea de grasime in exces la nivelul tesutului hepatic.