Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Boli si afectiuni

Vaginita bacteriana

Vaginita, din punct de vedere medical, este descrisa ca o iritatie sau ca o inflamatie a vaginului. Vaginita este o boala comuna, care afecteaza anual milioane de femei. In mod normal, vaginul are o aparare naturala impotriva microorganismelor nocive datorita florei bacteriene, iar in clipa in care apare un dezechilibru se poate instala vaginita.

Onicomicoza se transmite usor

Onicomicoza sau ciuperca unghiei este o infectie micotica care apare atunci cand fungii invadeaza unghiile de la maini sau de la picioare, precum si pielea de sub unghie.

Factorii de risc ai spondilozei cervicale

Spondiloza cervicala este o afectiune des intalnita la cei care petrec multe ore la birou, pe scaun, astfel ca tot mai des auzim in randul colegilor: „Ma doare ceafa, m-a tras curentul“. In spatele acestor dureri de gat care iradiaza in brate si umeri si care dau adesea si migrene, se afla spondiloza cervicala.

Gonartroza – artroza genunchiului

Gonartroza sau artroza genunchiului este o afectiune cronica, degenerativa, care netratata duce la invaliditate. Boala afecteaza peste 60% din persoanele cu varsta peste 50 de ani si are o evolutie progresiva, in urma careia cartilajul se degradeaza treptat.

Gastrita sau ulcer?

Gastrita este o afectiune a mucoasei gastrice, reprezentata de procese inflamatorii, degenerative, alergice. Aceste leziuni pot avea o evolutie autolimitanta, ducand la cicatrizare sau, dimpotriva, pot duce la complicatii grave, reprezentate in special de hemoragii sau perforatii.

Diagnosticul si tratamentul palpitatiilor

Palpitatiile cardiace reprezinta un simptom care se manifesta, de regula, prin perceperea de catre persoana in cauza a unor batai puternice, grabite ale inimii, sub forma unei senzatii de „gol” sau, altfel spus, senzatia unei pauze in activitatea cordului.