Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Boli si afectiuni

Diagnosticul si tratamentul palpitatiilor

Palpitatiile cardiace reprezinta un simptom care se manifesta, de regula, prin perceperea de catre persoana in cauza a unor batai puternice, grabite ale inimii, sub forma unei senzatii de „gol” sau, altfel spus, senzatia unei pauze in activitatea cordului.

Osteoporoza – un risc pentru fractura de sold

Fractura de sold apare in special la persoanele in varsta si care, de regula, sufera de osteoporoza – boala care fragilizeaza oasele.Specialistii sustin ca, in cele mai multe cazuri, soldul se fractureaza in partea de sus a coapsei, acolo unde osul coapsei se imbina cu articulatia soldului.

Bronsita acuta

Bronsita acuta este o inflamatie a arborelui traheobronsic, in general autolimitata, dar care la finalul bolii are ca rezultat vindecarea si recuperarea functionala completa a pacientului. Bronsita acuta apare mai frecvent iarna, insa poate fi diagnosticata la fel de bine si vara. Ea poate sa apara dupa o infectie virala a tractului traheobronsic si frecvent se suprainfecteaza bacterian.

Indicii timpurii ale bolii Alzheimer

Boala Alzheimer este considerata cea mai comuna forma de dementa. Aceasta se instaleaza gradat si se manifesta prin distrugerea neuronilor si afectarea functiilor mentale - memorie, inteligenta, capacitate de judecata - dar si a limbajului si comportamentului.

Urticaria spontana cronica poate avea cauze emotionale

Aparitia spontana a unor papule rosii si umflate si o mancarime foarte greu de suportat pot fi semnele unei urticarii spontane cronice, o forma severa de urticarie ce afecteaza in special persoanele care sufera de stres, anxietate sau depresie.

10 semne ale anemiei

Anemia este provocata, in general, de o alimentatie saraca in fier, de incapacitatea organismului de a absorbi acest mineral din alimentatie in timpul digestiei sau de o eventuala hemoragie (inclusiv ulcer).