Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Boli si afectiuni

Urticaria spontana cronica poate avea cauze emotionale

Aparitia spontana a unor papule rosii si umflate si o mancarime foarte greu de suportat pot fi semnele unei urticarii spontane cronice, o forma severa de urticarie ce afecteaza in special persoanele care sufera de stres, anxietate sau depresie.

10 semne ale anemiei

Anemia este provocata, in general, de o alimentatie saraca in fier, de incapacitatea organismului de a absorbi acest mineral din alimentatie in timpul digestiei sau de o eventuala hemoragie (inclusiv ulcer).

Laringita sau pierderea vocii

Te doare in gat si pur si simplu nu poti scoate niciun sunet? Atunci este posibil sa ai laringita, o afectiune care, de cele mai multe ori, insoteste o raceala puternica sau o gripa.

Prevenirea infectiilor urinare recidivante

Datele statistice arata ca, pe parcursul vietii, o femeie din cinci prezinta cel putin un episod de infectie urinara, cu precadere cistite. Din pacate, sunt cazuri in care, in ciuda efectuarii unui tratament corect, cistita reapare dupa un anumit interval de timp.

Sindromul intestinului iritabil

Sindromul intestinului iritabil este o afectiune a tubului digestiv,cu incidenta crescuta in randul populatiei adulte. Este o boala cronica si reprezinta unul dintre motivele frecvente pentru care o persoana merge la control la medicul gastroenterolog.

Racelile si colectivitatea

Sezonul rece inseamna mai multe viroze respiratorii, la care copiii parca au magnet. Medicii pediatri atentioneaza ca raceala este cea mai comuna boala a copiilor mici. De cele mai multe ori, acestia fac intre 4 si 8 episoade pe an daca nu merg la gradinita, iar daca sunt in colectivitati pot ajunge si la 10-12 episoade anuale.