Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ce faci cand ai nevoie de un doctor bun?

16-01-2012

Medicidetop.ro reuseste sa fie interfata perfecta intre medici si pacienti, oferind informatii complete despre doctori chiar si celor mai putin familiarizati cu mediul online, gratie unui sistem interactiv foarte simplu si bine pus la punct.

Ce faci cand ai nevoie de un doctor bun?

In peisajul on-line romanesc a aparut in luna ianuarie www.medicidetop.ro, un site in care afli rapid raspunsul la intrebarea: [i]"Unde gasesc un medic bun?". [/i]
[url=http://www.medicidetop.ro]Medicidetop.ro[/url] reuseste sa fie interfata perfecta intre medici si pacienti, oferind informatii complete despre doctori chiar si celor mai putin familiarizati cu mediul online, gratie unui sistem interactiv foarte simplu si bine pus la punct.

De ce sa vizitati [url=http://www.medicidetop.ro]www.medicidetop.ro[/url] .

E un site la care ai ce citi. Si asta pentru ca prezentarile actualizate zilnic ale numerosilor specialisti selectati sunt complete si nu ocolesc nici un amanunt care te-ar putea interesa.
Sunt inserate gradul profesional, specializarile, competentele, date legate de locul de munca, experienta in domeniu, zilele si orele de consultatie, costul unei consultatii, adresa de e-mail si numarul de telefon la care poate fi contactat medicul.
Mai mult decat atat, fiecare profil de doctor contine fotografia si povestea omului din spatele halatului alb, mici detalii personale care te fac sa mergi cu inima deschisa in cabinetul sau.
Designul site-ului e aerisit, simplu si eficient. Aranjarea in pagina te ajuta sa iti definesti perfect cautarea si reduce mult timpul de raspuns la chestiunea care te intereseaza.
SEO - titlurile sint bune, fiecare articol publicat are cuvinte-cheie care te plimba prin diverse sectiuni ale site-ului, multe link-uri de la articol la articol. Poti sa trimiti catre Facebook si Twitter, ceea ce este un mare avantaj, si pentru site, si pentru prietenii tai.

Ca o concluzie: daca intr-adevar iti pasa de sanatatea ta si a celor apropiati, pune un bookmark la [url=http://www.medicidetop.ro]www.medicidetop.ro[/url] si intra sa-l consulti de fiecare data cand cauti un doctor bun! Informatiile se actualizeaza zilnic.Comentarii

Lasa-ne comentariul tau