Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cele mai solicitate game de produse dermato-cosmetice

04-12-2014

Statisticile au demonstrat ca cele mai bine vandute produse dermato-cosmetice sunt cele antirid si cele care ajuta la reducerea celulitei si la modelarea in centimetri. Aceste rezultate se datoreaza faptului ca, pe masura ce produsele care fac parte din aceasta gama sunt folosite, este demonstrat, in acelasi timp, eficienta si capacitatea acestora.

Cele mai solicitate game de produse dermato-cosmetice


Este incantator sa observi cum o crema care are in compozitie acidul hialuronic, de exemplu,  readuce supletea pielii imbatranite, ajuta la umplerea ridurilor (efect de lifting imediat) si reducerea celor deja formate. Fibroblastele constituie o substanta la fel de puternica, care se afla in compozitia unor creme cu efect antirid, care se incadreaza tot in categoria dermato-cosmeticelor, ajutand la recapatarea fermitatii pielii si combaterea aparitiei ridurilor.

Acestea sunt doar doua dintre componentele care stau la baza unora dintre produsele cu efect antirid pe care le ofera gamele dermatocosmetice. As vrea sa facem o trecere in revista a unui produs din ce in ce mai cunoscut pe piata si anume apa termala, produs dermato-cosmetic cu proprietati de hidratare, calmare, antiiritare, produs care aduce un aport benefic pielii dupa efectuarea tratamentelor cosmetice, dupa expunerea la soare, dupa sedintele de solar si chiar in cazul unei arsuri.

Este un produs sub forma unui spray, usor de folosit si poate fi utilizat si in loc de apa tonica, dupa demachiere. Apa termala este un produs relativ nou pe piata romaneasca, sunt doar cateva game dermato-cosmetice care il detin, iar rezultatele obtinute in urma folosirii lui, l-au ajutat sa se ridice in topul celor mai tolerate produse in cazul pielii sensibile, care se irita foarte usor.|

Produsele impotriva caderii parului ocupa un loc de frunte in cererile de piata farmaceutica; intra si ele in cadrul dermatocosmeticelor, produse care pot fi gasite numai in farmacii. Stresul, poluarea, alimentatia necorespunzatoare, dietele dezordonate, reprezinta doar cativa dintre factorii participativi la generarea unei astfel de afectiuni.

Exista tratamente care pot trata aceste afectiuni, cu substante active puternice, gen tricosaccaride, lipozomi vitaminizati, care contin vitaminele E, B5 si H, complex de biovitamine (aminoacizi), aminexil, cu efect nutritiv si restructurant asupra scalpului si firului de par. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile produselor dermato-cosmetice.

Consilier cosmetice SIMONA SECAREANU
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau