Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Dieta si nutritie

Alimente care regenerează și detoxifică ficatul

Ficatul este organul al carei principala functie este aceea de eliminare a toxinelor din organism, el ajutand in acest fel ca toate celelalte organe sa functioneze la parametrii normali. In plus, el este responsabil pentru producerea tuturor enzimelor din corpul nostru.

Sportul si dieta merg mana in mana

Exista multe persoane care se plang ca, desi sunt active si merg la sala in fiecare zi, nu reusesc sa aiba corpul pe care si-l doresc. La polul opus, sunt indivizi care tin mereu dieta si au o constitutie „trasa prin inel”, insa nu se simt deloc in forma, obosesc repede si se plang ca nu au destula forta. Cercetatorii care studiaza sportul si nutritia atrag atentia ca cele doua nu pot fi separate daca ne dorim sa fim sanatosi si subliniaza ca miscarea fizica sustinuta tonifiaza, iar alimentatia echilibrata slabeste.

Detoxificarea, startul unei sanatati mai bune!

Predispozitia la raceli, oboseala excesiva, migrenele tot mai dese si chiar kilogramele in plus pot fi semnale prin care organismul suprasolicitat si incarcat cu toxine solicita masuri de ameliorare a acestor efecte. Medicii recomanda, mai ales la debutul primaverii, curele de detoxificare.

Primavara si problemele digestive

Odata cu venirea primaverii, sistemul neurovegetativ, influentat de cresterea temperaturii si de insorirea prelungita, reactioneaza printr-o hiperstimulare care, la anumiti indivizi, se traduce prin cresterea secretiei acide gastrice ceea ce dezechilibreaza mecanismele de aparare normale de la nivelul stomacului.

Dieta, cea mai buna cale de vindecare a ulcerului

Dieta este cea mai buna cale de vindecare a ulcerului, aceasta contribuind la grabirea cicatrizarii leziunilor ulceroase si la micsorarea riscului de reactivare a bolii.

Fosfolipidele, indispensabile ficatului nostru!

Prin suplimentarea dietei cu fosfolipide esențiale se previne acumularea de lipide la nivelul ficatului și se menține echilibrul energetic al acestuia, metabolismul lipidelor și al fluxului biliar.

< 123456789