Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Dieta si nutritie

Fosfolipidele, indispensabile ficatului nostru!

Prin suplimentarea dietei cu fosfolipide esențiale se previne acumularea de lipide la nivelul ficatului și se menține echilibrul energetic al acestuia, metabolismul lipidelor și al fluxului biliar.

Rolul alimentației în osteoporoza

Osteoporoza, boala care deteriorează prematur țesutul osos și fragilizează oasele, poate fi prevenită printr-o alimentație corectă și un stil de viață echilibrat.

Digestia buna trece primejdia rea!

Durerile abdominale, constipaţia ori diareea, balonarea după masă, eliminarea excesivă de gaze, precum și starea generală de disconfort sunt simptomele principale ale tulburărilor de tranzit intestinal.

Rolul alimentatiei in litiaza biliara asimptomatica

Crizele extrem de dureroase provocate de prezența pietrelor la fiere, așa cum este cunoscută litiaza biliară, sunt extrem de greu de suportat. Litiaza biliară asimptomatică poate fi ameliorată prin regim alimentar. Afla mai multe!

Denutriția varstnicului, intre mit si realitate

Procesul de îmbătrânire se caracterizează printr-o diminuare a forței musculare și o încetinire a metabolismului, ceea ce înseamnă că organismul folosește mai multă energie pentru a efectua diverse activități.

Spune NU exceselor alimentare!

Mesele copioase la care par că ne obligă tradițiile de sărbători sunt intens regretate ulterior. Vinovate de indigestiile și de durerile de stomac se fac atât depășirea unor limite, cât și asocierile nefericite ori orele târzii la care sunt consumate alimente greu digerabile.