Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Dieta si nutritie

Astea-s mincaruri de regim?!...

Astea-s mincaruri de regim?!...

...se intreba uimit, in cadrul focus grupului organizat cu citeva zile in urma, un cititor al primului ghid de bucatarie sanatoasa aparut in ultimii douazeci de ani in Romania, o noua aparitie editoriala inspirat intitulata DR. FOOD.

Descopera produsele BIO

Descopera produsele BIO

Dupa ce diferiti specialisti si medici ne-au avertizat in repetate randuri asupra imporantei unui stil de viata sanatos si a avantajelor produselor bio, pornind de la alimentatie si suplimente nutritive, pana la produsele de curatenie folosite in casa sau chiar textile, a venit vremea sa se vorbeasca despre produsele de ingrijire bio. Acest tip de produse, realizate din ingrediente organice, nemodificate genetic si neamestecate cu vreun produs sintetic, reprezinta cea mai noua tendinta in cosmetica si in ceea ce priveste traiul sanatos. Carei femei nu ii place sa se simta invaluita in uleiuri esentiale si extracte naturale, care isi pastreaza ceva din parfumul lor caracteristic, necontrafacut si care au, in plus, un grad ridicat de siguranta pentru sanatate?

Imunitatea si alimentatia

Imunitatea si alimentatia

In acest sezon, expunerea organismului la raceala si gripa este mai mare decat in celelalte perioade ale anului, de aceea, pentru a fi pregatit corespunzator, iti prezentam zece sfaturi pentru a avea o "imunitate de fier".

Obezitatea are consecinte nefaste asupra fertilitatii

Obezitatea are consecinte nefaste asupra fertilitatii

In legatura cu obezitatea se scrie din ce in ce mai mult, si tone de tus se consuma zilnic pentru abordarea acestei teme. Cu toate acestea, mentalitatea este important sa mananci bine si cat mai mult pentru ca sa traiesti si sa fii sanatos este in continuare perpetuata, inteleasa si promovata in mod eronat.

Alimentatia in sezonul estival

Alimentatia in sezonul estival

In mod natural, in aceasta perioada, apetitul alimentar scade, iar alimentele de sezon au un continut caloric scazut, deci avem toate sansele ca vara sa pierdem, fara prea mare efort, cateva kilograme. Insa vara, exista multe tentatii, mai putin avantajoase pentru silueta. In primul rand, concediul presupune odihna si pentru multe persoane, mai putina miscare, in consecinta, un necesar caloric mai mic. Insa de cele mai multe ori, aportul caloric este egal sau chiar mai mare decat cel anterior vacantei, ceea ce poate duce la o crestere nedorita in greutate.

Alimentatia in anemii

Alimentatia in anemii

Intr-un numar anterior v-am prezentat un articol despre anemii si ne-am gandit ca v-ar fi de folos si cateva informatii de nutritie corecta in anemii. Este bine de retinut ca tratamentul in anemie se face in primul rand medicamentos, in functie de tipul anemiei, sub supravegherea medicului, iar alimentatia are un rol adjuvant si de preventie.