Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

DONA a deschis doua farmacii in Fetesti, primele din judetul Ialomita

10-03-2016

Rețeaua DONA continuă programul de extindere la nivel național prin inaugurarea a două farmacii noi în județul Ialomița, în orașul Fetești. Este vorba despre farmacia situată pe Strada Călărași numărul 561 A, bloc U1 și pe Strada Sirenei numărul 2 (vecinătate Dispensar).

DONA a deschis doua farmacii in Fetesti, primele din judetul Ialomita


Reteaua DONA continua programul de extindere la nivel national prin inaugurarea a doua farmacii noi in judetul Ialomita, in orasul Fetesti. Este vorba despre farmacia situata pe Strada Calarasi numarul 561 A, bloc U1 si pe Strada Sirenei numarul 2 (vecinatate Dispensar).

„Unul dintre obiectivele noastre principale din acest an a fost extinderea in toate judetele din tara. Odata cu deschiderea celor doua unitati DONA din Fetesti, ne putem mandri cu acoperire nationala, reusind astfel sa raspundem nevoilor de sanatate ale tuturor romanilor. Ii invitam pe fetesteni in farmaciile noastre pentru a descoperi un portofoliu complex de produse la preturi accesibile si multe premii in cadrul Tombolei Sanatatii”, au declarat reprezentantii DONA.  

Circa 500 de premii oferite in cadrul Tombolei Sanatatii  

Locuitorii din Fetesti sunt invitati sa participe la Tombola Sanatatii, desfasurata in cadrul unitatii DONA de pe strada Sirenei. Circa 500 de premii pot fi castigate, printre care un televizor, o bicicleta pentru adulti, 20 de aparate de masaj, cani personalizate, umbrele, 15 genti termoizolante, cupoane de reducere si multe alte premii atractive. La tombola pot participa toti clientii DONA care fac cumparaturi de minimum 20 de lei, in perioada 10.03 – 17.03.

Teste medicale gratuite pentru locuitorii din Fetesti

De asemenea, fetestenii vor putea beneficia de testari gratuite ale tensiunii arteriale. Testarile vor fi efectuate de catre personal calificat in apropierea unitatii farmaceutice, intr-un cort special amenajat. Programul de testare se deruleaza intre 10.03 si 17.03, in intervalul orar 09:00 – 17:00.

Coplata zero la 1000 de produse

Noile farmacii sunt incluse in campania nationala "Coplata zero la 1000 de produse", lansata cu succes in 2013. Programul faciliteaza accesul pacientilor cu retete compensate la tratamentul prescris, oferindu-le o gama vasta de produse dedicate afectiunilor cronice, fara ca acestia sa achite vreo diferenta de plata. Mai multe informatii sunt disponibile direct in farmacii sau pe www.farmaciiledona.ro.

Despre DONA

DONA este una din cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral romanesc, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata locala si deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienti din toata tara. Compania are circa 2000 de angajati si aproximativ 275 de farmacii. Comentarii

Lasa-ne comentariul tau