Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

DONA deschide a treia farmacie cu design nou din Suceava

15-03-2016

DONA redeschide astazi o noua farmacie, cu design nou, in Suceava. Unitatea a fost relocata de pe strada Meseriasilor, numarul 2, bloc 10, la o noua adresa, respectiv strada Mihai Viteazu numarul 56, Bloc L, scara D. Aceasta este cea de-a treia farmacie din oras amenajata conform noului concept DONA, dezvoltat si implementat cu scopul de a asigura mai mult confort, intimitate si un spatiu adecvat interactiunii cu pacientii. Programul de functionare este de luni pana vineri, in intervalul orar 07:30 – 20:30, sambata 8:00 - 18:00, iar duminica 8:00 - 15:00.

DONA deschide a treia farmacie cu design nou din Suceava


DONA redeschide astazi o noua farmacie, cu design nou, in Suceava. Unitatea a fost relocata de pe strada Meseriasilor, numarul 2, bloc 10, la o noua adresa, respectiv strada Mihai Viteazu numarul 56, Bloc L, scara D.  Aceasta este cea de-a treia farmacie din oras amenajata conform noului concept DONA, dezvoltat si implementat cu scopul de a asigura mai mult confort, intimitate si un spatiu adecvat interactiunii cu pacientii. Programul de functionare este de luni pana vineri, in intervalul orar  07:30 – 20:30, sambata 8:00 - 18:00, iar duminica 8:00 - 15:00.

In Suceava, reteaua DONA opereaza 5 unitati farmaceutice, dintre care trei au fost amenajate conform noului concept DONA. Planul de redecorare a vizat prioritar optimizarea spatiilor de expunere, reorganizarea punctelor de interactiune si alegerea sistemelor de iluminat potrivite pentru a reda o atmosfera primitoare.  

Adresele farmaciilor DONA din Suceava:

Strada Mihai Viteazu numarul 56, Bloc L, scara D – concept nou DONA

Bulevardul 1 Decembrie 1918 numarul 21 Bis – concept nou DONA

Strada Curtea Domneasca numarul 4 – concept nou DONA

Bulevardul George Enescu numarul 11A, Bloc T9A

Calea Unirii numarul 56, statia Orizont

Circa 500 de premii oferite in cadrul Tombolei Sanatatii  

Cu ocazia redeschiderii, sucevenii sunt invitati sa participe la Tombola Sanatatii in cadrul careia pot castiga aproximativ 500 de premii, printre care: un televizor, o bicicleta pentru adulti, un cantar electronic, 15 genti termoizolante, 20 de aparate de masaj, umbrele, cani personalizate, cupoane de reducere si multe alte premii atractive. La tombola pot participa toti clientii DONA care fac cumparaturi de minimum 20 de lei, in perioada 15.03 – 21.03.

Coplata zero la 1000 de produse

Farmacia este inclusa in campania nationala "Coplata zero la 1000 de produse", lansata cu succes in 2013. Programul faciliteaza accesul pacientilor cu retete compensate la tratamentul prescris, oferindu-le o gama vasta de produse dedicate afectiunilor cronice, fara ca acestia sa achite vreo diferenta de plata. Mai multe informatii sunt disponibile direct in farmacii sau pe www.farmaciiledona.ro.

*Reteaua DONA are acoperire nationala, fiind prezenta in toate cele 41 de judete din tara. Lista integrala a unitatilor poate fi consultata aici.

Despre DONA

DONA este una din cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral romanesc, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata locala si deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienti din toata tara. Compania are circa 2000 de angajati si aproximativ 275 de farmacii. Comentarii

Lasa-ne comentariul tau