Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

DONA lanseaza campania “Sanatatea din plante”

12-04-2016

In perioada aprilie – septembrie 2016, reteaua de farmacii DONA deruleaza campania „Sanatatea din plante”, dedicata persoanelor care sufera de afectiuni cronice. Pacientii care isi achizitioneaza tratamentul din farmaciile DONA participante, in baza retetelor compensate sau gratuite prescrise pentru o arie variata de afectiuni, vor primi cadou ceaiuri terapeuticea, adaptate in functie de nevoile lor medicale. Campania se va desfasura in Farmaciile DONA din oraselea: Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Tecuci.

DONA lanseaza campania “Sanatatea din plante”


In perioada aprilie – septembrie 2016, reteaua de farmacii DONA deruleaza campania „Sanatatea din plante”, dedicata persoanelor care sufera de afectiuni cronice. Pacientii care isi achizitioneaza tratamentul din farmaciile DONA participante, in baza retetelor compensate sau gratuite prescrise pentru o arie variata de afectiuni, vor primi cadou ceaiuri terapeuticea, adaptate in functie de nevoile lor medicale. Campania se va desfasura in Farmaciile DONA din  oraselea: Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Tecuci.  

„Efectele terapeutice ale consumului de ceaiuri au fost demonstrate prin numeroase studii de-a lungul timpului. Pornind de la aceasta premisa, dar si din dorinta de a imbunatatii starea de sanatate a pacientilor nostri cu boli cronice, am initiat campania „ Sanatatea din plantea”, in cadrul careia farmacistii DONA le vor recomanda si oferi cadou, pacientilor cu prescriptii compensate sau gratuite, ceaiul potrivit, cu beneficii demonstrate pentru afectiunea de care sufera. Ceaiurile nu suplinesc tratamentul indicat de cadrul medical avizat, dar au actiune adjuvanta care le recomanda a fi consumate icomplementar medicatiei prescrise. In acest mod, speram sa contribuim mai mult la limitarea agravarii simptomelor si aparitiei complicatiilor pacientilor DONA”, au declarat reprezentantii DONA.

La nivel global, tendinta consumului de ceai este in crestere, fiind considerata cea mai sanatoasa bautura dupa apa. Proprietatile terapeutice ale ceaiului sunt multiple: stimuleaza si revitalizeaza functiile organismului; asigura o buna hidratare a organismului; ajuta la scaderea greutatii corporale; dimunueaza riscul dezvoltarii sindromului metabolic, iar continutul de antioxidanti contribuie la reducerea efectelor radicalilor liberi.  

Regulamentul complet de desfasurare a campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant si poate fi consultat in farmaciile DONA din orasele participante.

Despre DONA

DONA este una dintre cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral romanesc, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata locala si deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienti din toata tara. Compania are circa 2000 de angajati si aproximativ 275 de farmacii, avand acoperire nationala. Comentarii

Lasa-ne comentariul tau