Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

DONA Marketing Grup numește un nou membru în Consiliul de Administrație, responsabil de achizițiile farmaceutice

11-04-2018

București, 03 aprilie 2018 – Cu o experiență de peste 11 ani în achiziții și management, Cezar Dumitrescu și-a făcut intrarea în Consiliul de Administrație al companiei DONA Marketing Grup la începutul acestui an, coordonând activitatea echipei de achiziții farmaceutice pentru Farmaciile DONA și distribuitorul DONA. Logistică SRL. Grupul DONA întreține relații comerciale directe cu companii farmaceutice de top mondial, ale căror produse acoperă peste 70% din piața românească de medicamente.

DONA Marketing Grup numește un nou membru în Consiliul de Administrație, responsabil de achizițiile farmaceutice


Cezar Dumitrescu este absolvent al Facultății Montesquieu, Bordeaux cu specializarea “Corporate Management”. După absolvire, a continuat aprofundarea în domeniul economic, urmând cursurile unui Masterat dedicat Managementului Achizițiilor, în cadrul Institutului de Management al Aprovizionării Industriale și a acumulat experiență managerială în industria reciclării și în domeniul auto.

“Cezar Dumitrescu este un tânăr manager care a urmat cursuri internaționale specializate, la cel mai înalt nivel, în domeniul achizițiilor și cu experiența sa managerială sunt convins că va aduce o contribuție semnificativă echipei noastre, prin insuflarea în sectorul de achiziții și în companie, în ansamblul său, a unui spirit inovator, conectat la ultimele tendințe din domeniu. Prin înțelegerea aprofundată a nevoilor actuale ale furnizorilor noștri, sprijinit de un departament de marketing performant și de o echipă profesionistă de vânzări și logistică, sunt sigur că vom găsi soluții de colaborare fructuoasă pe piața locală, între producătorii de medicamente și suplimente alimentare și echipa celor peste 2.500 de farmaciști DONA®, cât și pentru divizia de distribuție către spitale și farmaciile independente, pe care îi avem parteneri”, a declarat dr. Eugen Banciu, Președinte al Grupului DONA.

“M-am alăturat echipei DONA Marketing Grup cu obiectivul de a eficientiza activitatea departamentului de Achiziții și a pregăti acest departament pentru a răspunde provocărilor aduse de dezvoltarea lanțului de farmacii DONA și a distribuitorului DONA. Logistică. Sunt onorat să fac parte din această echipă tânără de manageri și să-mi aduc contribuția la dezvoltarea companiei pe termen lung”, a menționat Cezar Dumitrescu.

Pe lângă activitățile de marketing, compania DONA Marketing Grup desfășoară procese de achiziții de produse farmaceutice, asigurând o bună aprovizionare a rețelei Farmaciilor DONA. În noul său rol în cadrul companiei, Cezar Dumitrescu va fi responsabil de întregul spectru de produse ce se regăsesc în cele 327 Farmacii DONA cât și de produsele distribuite de DONA. Logistică.   Despre Farmacia DONA

Grupul DONA este format din firmele: SIEPCOFAR SA, DONA. Logistică, Dona Marketing Grup® și companii în franciza DONA.

Farmacia DONA® este unul dintre cele mai apreciate nume în comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solidă construită în cei 25 de ani de activitate.

Grupul DONA, cu o cifră de afaceri de peste 230 milioane euro, reunește 327 de farmacii deținute de 12 companii antreprenoriale cu capital privat românesc și peste 2.500 de profesioniști în domeniul sănătății devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel calitativ și astfel brandul Farmacia DONA să devină cel mai cunoscut, iubit și respectat nume de farmacie din România.

Peste 2 milioane de oameni trec lunar pragul farmaciilor DONA, răspândite în toate județele ţării. Lista integrală a unităților poate fi consultată aici.
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau