Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

DONA redeschide o noua farmacie in Focsani, cu design nou si program non-stop

25-03-2016

DONA redeschide astazi farmacia situata pe Bulevardul Unirii numarul 33, bloc 33, Focsani. Aceasta este cea de-a doua unitate farmaceutica din oras amenajata conform noului concept DONA. Programul de functionare este non-stop, locuitorii din oras avand acces neconditionat la produse de sanatate si la consiliere de specialitate.

DONA redeschide o noua farmacie in Focsani, cu design nou si program non-stop


DONA redeschide astazi farmacia situata pe Bulevardul Unirii numarul 33, bloc 33,  Focsani. Aceasta este cea de-a doua unitate farmaceutica din oras amenajata conform noului concept DONA. Programul de functionare este non-stop, locuitorii din oras avand acces neconditionat la produse de sanatate si la consiliere de specialitate.

Peste 500 de premii oferite in cadrul Tombolei Sanatatii  

Cu ocazia redeschiderii, focsanenii sunt invitati sa participe la Tombola Sanatatii in cadrul careia pot castiga peste 500 de premii, printre care: un televizor, o bicicleta pentru adulti, 20 de aparate de masaj, 15 genti termoizolante, cani personalizate, cupoane de reducere si multe alte premii atractive. La tombola pot participa toti clientii DONA care fac cumparaturi de minimum 20 de lei, in perioada 24.03 – 01.04.

Coplata zero la 1000 de produse

Farmacia este inclusa in campania nationala "Coplata zero la 1000 de produse", lansata cu succes in 2013. Programul faciliteaza accesul pacientilor cu retete compensate la tratamentul prescris, oferindu-le o gama vasta de produse dedicate afectiunilor cronice, fara ca acestia sa achite vreo diferenta de plata. Mai multe informatii sunt disponibile direct in farmacii sau pe www.farmaciiledona.ro.

In Focsani, reteaua DONA opereaza 4 farmacii, dintre care doua au fost amenajate conform noului concept DONA:

Bulevardul Unirii numarul 33 – concept nou DONA

Bulevardul Unirii numarul 59 – concept nou DONA

Piata Moldovei numarul 1

Strada Cuza Voda, numarul 1

*Reteaua DONA are acoperire nationala, fiind prezenta in toate cele 41 de judete din tara. Lista integrala a unitatilor poate fi consultata aici.

Despre DONA

DONA este una din cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral romanesc, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata locala si deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienti din toata tara. Compania are circa 2000 de angajati si aproximativ 275 de farmacii. Comentarii

Lasa-ne comentariul tau