Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

DONA sustine filmul romanesc „Inimi Cicatrizate”, in regia lui Radu Jude

17-11-2016

Farmaciile DONA continua sa sprijine valorile si cinematografia romaneasca, implicandu-se de aceasta data in proiectul cinematografic „Inimi Cicatrizate”, sub scenariul si regia lui Radu Jude. Filmul, produs cu sprijinul Farmaciilor DONA, prezinta povestea lui Emanuel, un tanar de douazeci de ani, bolnav de tuberculoza osoasa. Din distributie fac parte actorii Lucian Teodor Rus, Ivana Mladenovic, Ilinca Harnut, Serban Pavlu, Marian Olteanu, Alexandru Dabija, Dana Voicu, Fernando Klabin, Adina Cristescu.

DONA sustine filmul romanesc „Inimi Cicatrizate”, in regia lui Radu Jude


Premiera de gala de la Bucuresti a lungmetrajului „Inimi Cicatrizate” va avea loc joi, 17 noiembrie, ora 19:30, in cadrul CinemaPRO, urmand ca din 18 noiembrie sa ruleze in cinematografele din tara.

“Inimi cicatrizate” va avea proiectii de gala si la Cluj si Sibiu. Actorii Lucian Teodor Rus si Alexandru Bogdan vor fi prezenti la Cinema “Florin Piersic” din Cluj, vineri, 18 noiembrie, ora 19:00. Proiectia filmului va fi urmata de o discutie cu actorii moderata de Raluca Bugnar, precum si de lansarea editiei speciale a volumului semnat de M. Blecher. La eveniment va participa si criticul literar Emanuel Modoc.

Premiera de gala “Inimi cicatrizate” de la Sibiu va avea loc in prezenta regizorului Radu Jude, duminica, 20 noiembrie, la Teatrul Gong, ora 20:00. Evenimentul va fi precedat de lansarea volumului lui M. Blecher programat la Libraria Humanitas “Constantin Noica”, ora 18:00, evenimentul fiind moderat de Radu Vancu.

Lungmetrajul a fost distins cu Premiului Special al Juriului si Don Quijote Prize oferit de International Federation of Film Societies in cadrul Festivalului International de Film de la Locarno. Acesta este cel de-al patrulea lungmetraj regizat de Radu Jude, castigator al premiului „Ursul de Argint” pentru cea mai buna regie la Festivalul International de Film de la Berlin pentru pelicula „Aferim!”, productia romaneasca cu cel mai mare succes de box-office in 2015.

Va invitam sa il vizionati si sa ne impartasiti impresiile voastre!

Trailerul filmului „Inimi Cicatrizate” poate fi vizionat aici
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau