Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

Programul Farmaciilor DONA - 15 august 2018

In data de 15 august 2018, farmacistii DONA sunt alaturi de tine daca ai neplaceri cauzate de starea de sanatate.

426 studenți, absolvenți ai programului „Bursele de Excelență DONA”

București, 23 mai 2018 – De-a lungul celor 6 ani în care s-a desfășurat programul Bursele de Excelență DONA, în perioada 2012 – 2018, 426 studenți au trecut pragul Farmaciilor DONA în calitate de practicanți. Cei mai buni dintre aceștia, au devenit ulterior angajați ai Farmaciilor DONA, beneficiind de un plan de dezvoltare al carierei, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Grupul DONA a investit peste 3.5 milioane lei în programul de pregătire Bursele de Excelență DONA, în perioada 2012 – 2018. Programul continuă!

DONA Marketing Grup numește un nou membru în Consiliul de Administrație, responsabil de achizițiile farmaceutice

București, 03 aprilie 2018 – Cu o experiență de peste 11 ani în achiziții și management, Cezar Dumitrescu și-a făcut intrarea în Consiliul de Administrație al companiei DONA Marketing Grup la începutul acestui an, coordonând activitatea echipei de achiziții farmaceutice pentru Farmaciile DONA și distribuitorul DONA. Logistică SRL. Grupul DONA întreține relații comerciale directe cu companii farmaceutice de top mondial, ale căror produse acoperă peste 70% din piața românească de medicamente.

Grupul DONA, investiții de 5 milioane de euro în 2017 în dezvoltarea activității de distribuție și extinderea rețelei de farmacii.

Grupul DONA a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 230 milioane euro și o dublare a profitului față de anul precedent. Realizări importante îndeplinite anul trecut au fost extinderea rețelei de farmacii și depășirea pragului de 300 de unități, dintre care 16 în sistemul de parteneriat prin franciză, precum și dezvoltarea activității noului depozit DONA.Logistică, unul dintre cele mai mari din România, care lucrează în prezent pentru peste 300 de clienți.

Mișcare strategică la vârful DONA Marketing.

Carmen Dincă preia poziția de Director de Marketing al Grupului DONA și face o infuzie de peste 20 de ani de experiență Grupul DONA o numeşte pe Carmen Dincă în fruntea operațiunilor sale de marketing. Cu o experienţă profesională de peste 20 de ani, care îmbină activitatea în companii de prestigiu din domeniul FMCG, experiența antreprenorială și know-how-ul în domeniul sănătății dobândit în cadrul unei companii locale care produce suplimente alimentare, Carmen Dincă va fi responsabilă de dezvoltarea brandului Farmacia DONA, în prezent unul dintre cele mai apreciate din retailul farmaceutic autohton.

< 123456