Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

Raport Farmacia DONA - Primul raport CSR din retail-ul farmaceutic romanesc

Mesajul Preşedintelui Grupului DONA, dr. Eugen BANCIU A fi farmacist este o mare onoare. Este o profesie nobilă, născută din pasiunea și grija pentru semeni. A fi farmacist înseamnă o imensă responsabilitate. Faţă de pacienţi şi familiile acestora, faţă de comunitate şi societate, faţă de ceilalţi profesionişti din domeniul sănătăţii şi din sistemul medical. A fi farmacist implică un angajament zilnic pentru îndeplinirea unei misiuni cruciale. De a îmbunătăți starea de sănătate a românilor.

Rețeaua de Farmacii DONA aniversează 25 de ani de prezenţă pe piaţa de retail farmaceutic

Farmacia DONA, unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din piata locala, implineste 25 de ani de la infiintare. Companie cu capital integral romanesc, al carei pachet majoritar de actiuni este detinut de Eugen Banciu, DONA a devenit un reper in industria farmaceutica din Romania si un brand apreciat si respectat de romani.

Programul Farmaciilor DONA de 1 Mai

Farmaciile DONA care functioneaza non-stop vor avea acelasi program si in data de 1 Mai.

De Paște, 21 de Farmacii DONA vor funcționa cu program non-stop

Pe durata sărbătorilor pascale, rețeaua DONA menține programul de funcționare non-stop pentru cele 21 de farmacii care asigură permanent asistență farmaceutică în orașele: Bucureşti, Brașov, Iași, Galați, Suceava, Focșani, Buzău, Brăila, Timișoara și Tulcea.

Farmaciile Medikon s-au alăturat Farmaciilor DONA în sistem de franciză.

Farmacia DONA, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din piaţa locală, a inaugurat astăzi la Iaşi cea de-a 20-a unitate din oraș, totalizând, astfel, 300 de farmacii la nivelul întregii țări. Farmacia DONA cu numărul 300 funcționează în cadrul unui parteneriat în sistem de franciză, agreat între reţeaua de Farmacii DONA şi proprietarul lanţului de farmacii Medikon - Baby Farm, pentru 5 din cele 6 farmacii pe care acesta le deţine în Iaşi.

DONA atinge pragul de 300 de farmacii

Farmacia DONA, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din piaţa locală, a inaugurat recent cea de-a 300-a unitate, la Iaşi. Astfel, reţeaua DONA va asigura servicii de consiliere farmaceutică şi acces la o gamă extinsă de produse dedicate sănătăţii pentru mai mult de 2,6 milioane de pacienţi, din toate judeţele ţării. Până la finalul anului 2017, reprezentanţii companiei au în plan depăşirea pragului de 350 farmacii – atât prin dezvoltare organică, cât şi prin parteneriate în sistem de franciză.

12345