Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

Grupul DONA, investiții de 5 milioane de euro în 2017 în dezvoltarea activității de distribuție și extinderea rețelei de farmacii.

Grupul DONA a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 230 milioane euro și o dublare a profitului față de anul precedent. Realizări importante îndeplinite anul trecut au fost extinderea rețelei de farmacii și depășirea pragului de 300 de unități, dintre care 16 în sistemul de parteneriat prin franciză, precum și dezvoltarea activității noului depozit DONA.Logistică, unul dintre cele mai mari din România, care lucrează în prezent pentru peste 300 de clienți.

Mișcare strategică la vârful DONA Marketing.

Carmen Dincă preia poziția de Director de Marketing al Grupului DONA și face o infuzie de peste 20 de ani de experiență Grupul DONA o numeşte pe Carmen Dincă în fruntea operațiunilor sale de marketing. Cu o experienţă profesională de peste 20 de ani, care îmbină activitatea în companii de prestigiu din domeniul FMCG, experiența antreprenorială și know-how-ul în domeniul sănătății dobândit în cadrul unei companii locale care produce suplimente alimentare, Carmen Dincă va fi responsabilă de dezvoltarea brandului Farmacia DONA, în prezent unul dintre cele mai apreciate din retailul farmaceutic autohton.

(P) Scapă de cozi și formulare: fă-ți un card de fidelitate Dona direct de pe telefonul mobil.

Aplicația mobilă Cards4U permite stocarea pe mobil a cardurilor de fidelitate și eliberarea acestora direct din telefon, precum și primirea de oferte personalizate de la zeci de magazine partenere.

Premieră în piața locală de retail farmaceutic: Rețeaua de Farmacii DONA face public primul raport anual asupra acțiunilor de responsabilitate socială realizate în 2016

 Circa 65 milioane de lei, valoarea taxelor achitate în 2016  Peste 1 milion de lei investiți în programe de pregătire pentru angajați în ultimii 3 ani  Ore suplimentare efectuate în 2016: mai puțin de o oră pe săptămână la nivelul întregului Grup  Fiecare angajat din farmacii a beneficiat, în medie, de 9,25 zile libere/lună (nu sunt incluse zilele de concediu anual)  Peste 34.000 de pacienți au beneficiat anul trecut, din partea Farmaciilor DONA, de monitorizări ale unor parametrii de sănătate

Raport Farmacia DONA - Primul raport CSR din retail-ul farmaceutic romanesc

Mesajul Preşedintelui Grupului DONA, dr. Eugen BANCIU A fi farmacist este o mare onoare. Este o profesie nobilă, născută din pasiunea și grija pentru semeni. A fi farmacist înseamnă o imensă responsabilitate. Faţă de pacienţi şi familiile acestora, faţă de comunitate şi societate, faţă de ceilalţi profesionişti din domeniul sănătăţii şi din sistemul medical. A fi farmacist implică un angajament zilnic pentru îndeplinirea unei misiuni cruciale. De a îmbunătăți starea de sănătate a românilor.

123456