Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

Farmaciile Medikon s-au alăturat Farmaciilor DONA în sistem de franciză.

Farmacia DONA, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din piaţa locală, a inaugurat astăzi la Iaşi cea de-a 20-a unitate din oraș, totalizând, astfel, 300 de farmacii la nivelul întregii țări. Farmacia DONA cu numărul 300 funcționează în cadrul unui parteneriat în sistem de franciză, agreat între reţeaua de Farmacii DONA şi proprietarul lanţului de farmacii Medikon - Baby Farm, pentru 5 din cele 6 farmacii pe care acesta le deţine în Iaşi.

DONA atinge pragul de 300 de farmacii

Farmacia DONA, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din piaţa locală, a inaugurat recent cea de-a 300-a unitate, la Iaşi. Astfel, reţeaua DONA va asigura servicii de consiliere farmaceutică şi acces la o gamă extinsă de produse dedicate sănătăţii pentru mai mult de 2,6 milioane de pacienţi, din toate judeţele ţării. Până la finalul anului 2017, reprezentanţii companiei au în plan depăşirea pragului de 350 farmacii – atât prin dezvoltare organică, cât şi prin parteneriate în sistem de franciză.

DONA, avans de 13% în 2016 ; 20% - creșterea preconizată pentru 2017

20% - creșterea preconizată pentru 2017 Grupul de firme DONA a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 960 milioane lei, în creștere cu 13,3% față de anul anterior, și un profit de 6,2 milioane lei. În ceea ce privește investițiile, aproximativ 24 milioane lei au fost direcționate către achiziții de licențe, construirea și amenajarea noului depozit ce urmează să fie lansat anul acesta, reamenajarea farmaciilor respectând noua identitate vizuală DONA și programele de pregătire profesională personalizate pe categorii de angajați.

22 Farmacii DONA deschise non-stop de Sarbatori

In perioada Sarbatorii Craciunului si Anului Nou, DONA va facilita accesul pacientilor la produse de prima necesitate si consiliere de specialitate, in 22 farmacii din tara care functioneaza cu program non-stop. Persoanele care se vor confrunta cu probleme de sanatate, se pot adresa farmacistilor DONA din orasele: Bucuresti, Braila, Brasov, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Ploiesti, Suceava si Timisoara.

DONA sustine filmul romanesc „Inimi Cicatrizate”, in regia lui Radu Jude

Farmaciile DONA continua sa sprijine valorile si cinematografia romaneasca, implicandu-se de aceasta data in proiectul cinematografic „Inimi Cicatrizate”, sub scenariul si regia lui Radu Jude. Filmul, produs cu sprijinul Farmaciilor DONA, prezinta povestea lui Emanuel, un tanar de douazeci de ani, bolnav de tuberculoza osoasa. Din distributie fac parte actorii Lucian Teodor Rus, Ivana Mladenovic, Ilinca Harnut, Serban Pavlu, Marian Olteanu, Alexandru Dabija, Dana Voicu, Fernando Klabin, Adina Cristescu.

Cum prevenim apariția afecțiunilor digestive?

Nu este niciun secret faptul că anumite afecțiuni sunt influențate în mod negativ de vreme. Printre acestea se numără și afecțiunile de tract digestiv care se acutizează toamna și primăvara. Fiecare dintre noi suferim cel puțin o dată în viață de o afecțiune digestivă, într-o formă mai ușoară (spre exemplu: diaree, constipație) sau mai gravă (de exemplu: ulcer gastro-duodenal, boala Crohn, boala celiacă, sindromul colonului iritabil).

123456