Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

Am actualizat LISTA VERDE – descoperiti noile produse in Farmaciile DONA

Va invitam in Farmaciile DONA sa descoperiti noile produse din Lista Verde. Am pregatit pentru voi o selectie de OTC-uri frecvent solicitate in farmacii (medicamentele eliberate fara prescriptie medicala), precum si suplimente alimentare recomandate in afectiunile sezoniere: gripa, raceala, durere, cefalee, imunitate scazuta, tulburari gastro-intestinale sau hepatice.

23 de Farmacii DONA vor avea program non-stop pe 15 august

In ziua de 15 august, cu ocazia Sarbatorii Religioase „Adormirea Maicii Domnului”, 23 de Farmacii DONA vor functiona cu program non-stop in mai multe orase din tara: Bucuresti, Braila, Brasov, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Navodari, Suceava si Timisoara. Astfel, pacientii vor avea acces 24 de ore din 24 la un portofoliu diversificat de medicamente si produse destinate sanatatii, precum si la consiliere de specialitate oferita de echipa de farmacisti DONA.

Lantul de Farmacii DONA isi accelereaza extinderea prin parteneriate cu antreprenori romani, sub regulile unui sistem de franciza

Primele 4 farmacii detinute de antreprenori locali au fost redeschise, adoptand imaginea si principiile sistemului de franciza „Farmacia DONA” Rezultate pozitive pentru Grupul DONA in primul semestru Actionarii Grupului DONA anunta o schimbare strategica majora: extinderea printr-un sistem de franciza. Antreprenori din domeniu sunt invitati sa se alature brandului „Farmacia DONA” si sa il dezvolte impreuna, intr-un parteneriat real si echilibrat, in conditii de pastrare intacta a independentei fiecarei firme.

DONA a redeschis o farmacie in zona Titan, cu program non-stop

Farmacia DONA de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, numarul 20, sectorul 3, Bucuresti a fost redeschisa odata cu finalizarea lucrarilor de redecorare. In urma reamenajarii, experienta pacientilor este optimizata din toate punctele de vedere, noul concept vizand fiecare aspect al vizitei in farmacie. Programul de functionare este acum non-stop astfel incat bucurestenii sa poata beneficia de consiliere de specialitate si avea acces la produse farmaceutice 24 din 24 de ore.

Testari gratuite ale tensiunii arteriale in Braila

Reteaua DONA a inaugurat o noua farmacie in Braila, pe Calea Galati, numarul 331, bloc 5. Unitatea a fost amenajata folosind noul concept vizual DONA cu scopul de a optimiza experienta pacientilor: de la cresterea nivelului de intimitate in comunicarea cu farmacistii, regandirea spatiilor de expunere pana la materialele folosite la constructia fiecarui element din farmacie. Programul de functionare este de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 22:00, iar sambata si duminica intre 08:00 – 16:00.

Teste medicale gratuite in Targu Jiu

In perioada 10 – 22 mai, Farmaciile DONA efectueaza teste medicale gratuite pentru locuitorii din Targu Jiu. Initiativa marcheaza deschiderea farmaciei DONA pe strada 9 Mai, bloc. 7, decorata conform noului concept vizual, creat si implementat pentru a imbunatati experienta pacientilor care trec pragul acestei unitati.

123456