Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

22 Farmacii DONA deschise non-stop de Sarbatori

In perioada Sarbatorii Craciunului si Anului Nou, DONA va facilita accesul pacientilor la produse de prima necesitate si consiliere de specialitate, in 22 farmacii din tara care functioneaza cu program non-stop. Persoanele care se vor confrunta cu probleme de sanatate, se pot adresa farmacistilor DONA din orasele: Bucuresti, Braila, Brasov, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Ploiesti, Suceava si Timisoara.

DONA sustine filmul romanesc „Inimi Cicatrizate”, in regia lui Radu Jude

Farmaciile DONA continua sa sprijine valorile si cinematografia romaneasca, implicandu-se de aceasta data in proiectul cinematografic „Inimi Cicatrizate”, sub scenariul si regia lui Radu Jude. Filmul, produs cu sprijinul Farmaciilor DONA, prezinta povestea lui Emanuel, un tanar de douazeci de ani, bolnav de tuberculoza osoasa. Din distributie fac parte actorii Lucian Teodor Rus, Ivana Mladenovic, Ilinca Harnut, Serban Pavlu, Marian Olteanu, Alexandru Dabija, Dana Voicu, Fernando Klabin, Adina Cristescu.

Cum prevenim apariția afecțiunilor digestive?

Nu este niciun secret faptul că anumite afecțiuni sunt influențate în mod negativ de vreme. Printre acestea se numără și afecțiunile de tract digestiv care se acutizează toamna și primăvara. Fiecare dintre noi suferim cel puțin o dată în viață de o afecțiune digestivă, într-o formă mai ușoară (spre exemplu: diaree, constipație) sau mai gravă (de exemplu: ulcer gastro-duodenal, boala Crohn, boala celiacă, sindromul colonului iritabil).

Am actualizat LISTA VERDE – descoperiti noile produse in Farmaciile DONA

Va invitam in Farmaciile DONA sa descoperiti noile produse din Lista Verde. Am pregatit pentru voi o selectie de OTC-uri frecvent solicitate in farmacii (medicamentele eliberate fara prescriptie medicala), precum si suplimente alimentare recomandate in afectiunile sezoniere: gripa, raceala, durere, cefalee, imunitate scazuta, tulburari gastro-intestinale sau hepatice.

23 de Farmacii DONA vor avea program non-stop pe 15 august

In ziua de 15 august, cu ocazia Sarbatorii Religioase „Adormirea Maicii Domnului”, 23 de Farmacii DONA vor functiona cu program non-stop in mai multe orase din tara: Bucuresti, Braila, Brasov, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Navodari, Suceava si Timisoara. Astfel, pacientii vor avea acces 24 de ore din 24 la un portofoliu diversificat de medicamente si produse destinate sanatatii, precum si la consiliere de specialitate oferita de echipa de farmacisti DONA.

Lantul de Farmacii DONA isi accelereaza extinderea prin parteneriate cu antreprenori romani, sub regulile unui sistem de franciza

Primele 4 farmacii detinute de antreprenori locali au fost redeschise, adoptand imaginea si principiile sistemului de franciza „Farmacia DONA” Rezultate pozitive pentru Grupul DONA in primul semestru Actionarii Grupului DONA anunta o schimbare strategica majora: extinderea printr-un sistem de franciza. Antreprenori din domeniu sunt invitati sa se alature brandului „Farmacia DONA” si sa il dezvolte impreuna, intr-un parteneriat real si echilibrat, in conditii de pastrare intacta a independentei fiecarei firme.

123456