Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

DONA pretuieste sanatatea clujenilor

In perioada aprilie – octombrie 2016, in reteaua de farmacii DONA din Cluj-Napoca se desfasoara programul „Pretuim sanatatea clujenilor”, adresat persoanelor cu afectiuni cronice care isi procura tratamentul prescris de medicul curant, in baza prescriptiei medicale compensate.

25 de farmacii DONA deschise non-stop de sarbatorile de Pasti

In perioada sarbatorilor de Pasti, 25 de farmacii DONA vor fi deschise non-stop in orasele Bucuresti, Brasov, Braila, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Navodari, Ploiesti, Suceava si Timisoara. Astfel, locuitorii acestor orase vor avea acces la o gama diversificata de produse farmaceutice si vor putea beneficia de consiliere de specialitate 24 din 24 de ore.

DONA lanseaza campania “Sanatatea din plante”

In perioada aprilie – septembrie 2016, reteaua de farmacii DONA deruleaza campania „Sanatatea din plante”, dedicata persoanelor care sufera de afectiuni cronice. Pacientii care isi achizitioneaza tratamentul din farmaciile DONA participante, in baza retetelor compensate sau gratuite prescrise pentru o arie variata de afectiuni, vor primi cadou ceaiuri terapeuticea, adaptate in functie de nevoile lor medicale. Campania se va desfasura in Farmaciile DONA din oraselea: Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Tecuci.

DONA redeschide o noua farmacie in Focsani, cu design nou si program non-stop

DONA redeschide astazi farmacia situata pe Bulevardul Unirii numarul 33, bloc 33, Focsani. Aceasta este cea de-a doua unitate farmaceutica din oras amenajata conform noului concept DONA. Programul de functionare este non-stop, locuitorii din oras avand acces neconditionat la produse de sanatate si la consiliere de specialitate.

DONA deschide a treia farmacie cu design nou din Suceava

DONA redeschide astazi o noua farmacie, cu design nou, in Suceava. Unitatea a fost relocata de pe strada Meseriasilor, numarul 2, bloc 10, la o noua adresa, respectiv strada Mihai Viteazu numarul 56, Bloc L, scara D. Aceasta este cea de-a treia farmacie din oras amenajata conform noului concept DONA, dezvoltat si implementat cu scopul de a asigura mai mult confort, intimitate si un spatiu adecvat interactiunii cu pacientii. Programul de functionare este de luni pana vineri, in intervalul orar 07:30 – 20:30, sambata 8:00 - 18:00, iar duminica 8:00 - 15:00.

DONA a deschis o noua unitate in Bucuresti, in zona Fundeni

Reteaua DONA a inaugurat o noua unitate in Bucuresti, in zona Fundeni. Farmacia este situata pe Soseaua Fundeni, numarul 145, sector 2 si a fost decorata dupa noul design DONA, pentru a oferi mai multe beneficii pacientilor: confort, intimitate si un spatiu care favorizeaza comunicarea cu farmacistii. Programul de functionare este de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 20:00, iar sambata intre 08:00 – 14:00.

123456