Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

DONA lanseaza campania “Sanatatea din plante”

In perioada aprilie – septembrie 2016, reteaua de farmacii DONA deruleaza campania „Sanatatea din plante”, dedicata persoanelor care sufera de afectiuni cronice. Pacientii care isi achizitioneaza tratamentul din farmaciile DONA participante, in baza retetelor compensate sau gratuite prescrise pentru o arie variata de afectiuni, vor primi cadou ceaiuri terapeuticea, adaptate in functie de nevoile lor medicale. Campania se va desfasura in Farmaciile DONA din oraselea: Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Tecuci.

DONA redeschide o noua farmacie in Focsani, cu design nou si program non-stop

DONA redeschide astazi farmacia situata pe Bulevardul Unirii numarul 33, bloc 33, Focsani. Aceasta este cea de-a doua unitate farmaceutica din oras amenajata conform noului concept DONA. Programul de functionare este non-stop, locuitorii din oras avand acces neconditionat la produse de sanatate si la consiliere de specialitate.

DONA deschide a treia farmacie cu design nou din Suceava

DONA redeschide astazi o noua farmacie, cu design nou, in Suceava. Unitatea a fost relocata de pe strada Meseriasilor, numarul 2, bloc 10, la o noua adresa, respectiv strada Mihai Viteazu numarul 56, Bloc L, scara D. Aceasta este cea de-a treia farmacie din oras amenajata conform noului concept DONA, dezvoltat si implementat cu scopul de a asigura mai mult confort, intimitate si un spatiu adecvat interactiunii cu pacientii. Programul de functionare este de luni pana vineri, in intervalul orar 07:30 – 20:30, sambata 8:00 - 18:00, iar duminica 8:00 - 15:00.

DONA a deschis o noua unitate in Bucuresti, in zona Fundeni

Reteaua DONA a inaugurat o noua unitate in Bucuresti, in zona Fundeni. Farmacia este situata pe Soseaua Fundeni, numarul 145, sector 2 si a fost decorata dupa noul design DONA, pentru a oferi mai multe beneficii pacientilor: confort, intimitate si un spatiu care favorizeaza comunicarea cu farmacistii. Programul de functionare este de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 20:00, iar sambata intre 08:00 – 14:00.

DONA a deschis doua farmacii in Fetesti, primele din judetul Ialomita

Rețeaua DONA continuă programul de extindere la nivel național prin inaugurarea a două farmacii noi în județul Ialomița, în orașul Fetești. Este vorba despre farmacia situată pe Strada Călărași numărul 561 A, bloc U1 și pe Strada Sirenei numărul 2 (vecinătate Dispensar).

DONA sustine valorile culturale romanesti

DONA, o companie 100% romaneasca, a ales sa sprijine productia filmului documentar „Romania: Patru patrii“ (2015), sub regia si scenariul lui Alexandru Solomon.

12345 >