Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

DONA a redeschis o farmacie in zona Titan, cu program non-stop

Farmacia DONA de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, numarul 20, sectorul 3, Bucuresti a fost redeschisa odata cu finalizarea lucrarilor de redecorare. In urma reamenajarii, experienta pacientilor este optimizata din toate punctele de vedere, noul concept vizand fiecare aspect al vizitei in farmacie. Programul de functionare este acum non-stop astfel incat bucurestenii sa poata beneficia de consiliere de specialitate si avea acces la produse farmaceutice 24 din 24 de ore.

Testari gratuite ale tensiunii arteriale in Braila

Reteaua DONA a inaugurat o noua farmacie in Braila, pe Calea Galati, numarul 331, bloc 5. Unitatea a fost amenajata folosind noul concept vizual DONA cu scopul de a optimiza experienta pacientilor: de la cresterea nivelului de intimitate in comunicarea cu farmacistii, regandirea spatiilor de expunere pana la materialele folosite la constructia fiecarui element din farmacie. Programul de functionare este de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 22:00, iar sambata si duminica intre 08:00 – 16:00.

Teste medicale gratuite in Targu Jiu

In perioada 10 – 22 mai, Farmaciile DONA efectueaza teste medicale gratuite pentru locuitorii din Targu Jiu. Initiativa marcheaza deschiderea farmaciei DONA pe strada 9 Mai, bloc. 7, decorata conform noului concept vizual, creat si implementat pentru a imbunatati experienta pacientilor care trec pragul acestei unitati.

DONA pretuieste sanatatea clujenilor

In perioada aprilie – octombrie 2016, in reteaua de farmacii DONA din Cluj-Napoca se desfasoara programul „Pretuim sanatatea clujenilor”, adresat persoanelor cu afectiuni cronice care isi procura tratamentul prescris de medicul curant, in baza prescriptiei medicale compensate.

25 de farmacii DONA deschise non-stop de sarbatorile de Pasti

In perioada sarbatorilor de Pasti, 25 de farmacii DONA vor fi deschise non-stop in orasele Bucuresti, Brasov, Braila, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Navodari, Ploiesti, Suceava si Timisoara. Astfel, locuitorii acestor orase vor avea acces la o gama diversificata de produse farmaceutice si vor putea beneficia de consiliere de specialitate 24 din 24 de ore.

DONA lanseaza campania “Sanatatea din plante”

In perioada aprilie – septembrie 2016, reteaua de farmacii DONA deruleaza campania „Sanatatea din plante”, dedicata persoanelor care sufera de afectiuni cronice. Pacientii care isi achizitioneaza tratamentul din farmaciile DONA participante, in baza retetelor compensate sau gratuite prescrise pentru o arie variata de afectiuni, vor primi cadou ceaiuri terapeuticea, adaptate in functie de nevoile lor medicale. Campania se va desfasura in Farmaciile DONA din oraselea: Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Tecuci.

123456