Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

DONA redeschide o noua farmacie in Focsani, cu design nou si program non-stop

DONA redeschide astazi farmacia situata pe Bulevardul Unirii numarul 33, bloc 33, Focsani. Aceasta este cea de-a doua unitate farmaceutica din oras amenajata conform noului concept DONA. Programul de functionare este non-stop, locuitorii din oras avand acces neconditionat la produse de sanatate si la consiliere de specialitate.

DONA deschide a treia farmacie cu design nou din Suceava

DONA redeschide astazi o noua farmacie, cu design nou, in Suceava. Unitatea a fost relocata de pe strada Meseriasilor, numarul 2, bloc 10, la o noua adresa, respectiv strada Mihai Viteazu numarul 56, Bloc L, scara D. Aceasta este cea de-a treia farmacie din oras amenajata conform noului concept DONA, dezvoltat si implementat cu scopul de a asigura mai mult confort, intimitate si un spatiu adecvat interactiunii cu pacientii. Programul de functionare este de luni pana vineri, in intervalul orar 07:30 – 20:30, sambata 8:00 - 18:00, iar duminica 8:00 - 15:00.

DONA a deschis o noua unitate in Bucuresti, in zona Fundeni

Reteaua DONA a inaugurat o noua unitate in Bucuresti, in zona Fundeni. Farmacia este situata pe Soseaua Fundeni, numarul 145, sector 2 si a fost decorata dupa noul design DONA, pentru a oferi mai multe beneficii pacientilor: confort, intimitate si un spatiu care favorizeaza comunicarea cu farmacistii. Programul de functionare este de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 20:00, iar sambata intre 08:00 – 14:00.

DONA a deschis doua farmacii in Fetesti, primele din judetul Ialomita

Rețeaua DONA continuă programul de extindere la nivel național prin inaugurarea a două farmacii noi în județul Ialomița, în orașul Fetești. Este vorba despre farmacia situată pe Strada Călărași numărul 561 A, bloc U1 și pe Strada Sirenei numărul 2 (vecinătate Dispensar).

DONA sustine valorile culturale romanesti

DONA, o companie 100% romaneasca, a ales sa sprijine productia filmului documentar „Romania: Patru patrii“ (2015), sub regia si scenariul lui Alexandru Solomon.

123456 >