Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Dosar de presa

Programul Farmaciilor DONA in perioada sarbatorilor pascale ortodoxe

In perioada sarbatorilor pascale ortodoxe, farmacistii DONA sunt alaturi de tine daca ai neplaceri cauzate de starea de sanatate.

Programul Farmaciilor DONA in perioada Sarbatorilor Pascale catolice

In perioada Sarbatorilor Pascale, farmacistii DONA sunt alaturi de tine daca ai neplaceri cauzate de starea de sanatate.

Programul Farmaciilor DONA - 24 ianuarie 2019

In data de 24 ianuarie 2019, farmacistii DONA sunt alaturi de tine daca ai neplaceri cauzate de starea de sanatate.

Programul Farmaciilor DONA - 15 august 2018

In data de 15 august 2018, farmacistii DONA sunt alaturi de tine daca ai neplaceri cauzate de starea de sanatate.

426 studenți, absolvenți ai programului „Bursele de Excelență DONA”

București, 23 mai 2018 – De-a lungul celor 6 ani în care s-a desfășurat programul Bursele de Excelență DONA, în perioada 2012 – 2018, 426 studenți au trecut pragul Farmaciilor DONA în calitate de practicanți. Cei mai buni dintre aceștia, au devenit ulterior angajați ai Farmaciilor DONA, beneficiind de un plan de dezvoltare al carierei, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Grupul DONA a investit peste 3.5 milioane lei în programul de pregătire Bursele de Excelență DONA, în perioada 2012 – 2018. Programul continuă!

DONA Marketing Grup numește un nou membru în Consiliul de Administrație, responsabil de achizițiile farmaceutice

București, 03 aprilie 2018 – Cu o experiență de peste 11 ani în achiziții și management, Cezar Dumitrescu și-a făcut intrarea în Consiliul de Administrație al companiei DONA Marketing Grup la începutul acestui an, coordonând activitatea echipei de achiziții farmaceutice pentru Farmaciile DONA și distribuitorul DONA. Logistică SRL. Grupul DONA întreține relații comerciale directe cu companii farmaceutice de top mondial, ale căror produse acoperă peste 70% din piața românească de medicamente.

< 123456