Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Cauta o farmacie

Cauta un produs

Farmaciile Medikon s-au alăturat Farmaciilor DONA în sistem de franciză.

16-03-2017

Farmacia DONA, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din piaţa locală, a inaugurat astăzi la Iaşi cea de-a 20-a unitate din oraș, totalizând, astfel, 300 de farmacii la nivelul întregii țări. Farmacia DONA cu numărul 300 funcționează în cadrul unui parteneriat în sistem de franciză, agreat între reţeaua de Farmacii DONA şi proprietarul lanţului de farmacii Medikon - Baby Farm, pentru 5 din cele 6 farmacii pe care acesta le deţine în Iaşi.

Farmaciile Medikon s-au alăturat Farmaciilor DONA în sistem de franciză.


Prima farmacie Medikon a fost înființată în urmă cu 26 de ani de către Carmen Popa, farmacist primar, devotat profesiei, cu o vastă experiență în domeniul farmaceutic, atât în retail, cât și în mediul universitar. Etica, respectul, grija și promptitudinea cu care sunt tratate nevoile pacienților, implicarea în susținerea comunității și a mediului de business au contribuit la dezvoltarea sănătoasă a rețelei care însumează azi 6 farmacii. Farmaciile Medikon au încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 18.3 milioane lei.

„De-a lungul timpului, am pus pasiune și profesionalism în exercitarea profesiei de farmacist, și am abordat cu întâietate beneficiul pacientului. Am respectat rigorile unei farmacii tradiționale, dar am continuat să diversificăm constant portofoliul de produse și să implementăm noi concepte pentru asigurarea sustenabilității farmaciilor. Asocierea, sub același brand, cu un lanţ de farmacii atât de apreciat, precum este cel reprezentat de Farmaciile DONA, ne onorează. Ideea parteneriatului cu DONA ne-a atras din multiple motive. Cel mai important a fost faptul că vom putea beneficia de notorietatea brandului Farmacia DONA. În plus, avem acces la un set de instrumente integrate pe verticală (cu activităţi în achiziţii, distribuţie en-gros, marketing ş.a.). Pentru pacienţii noştri această schimbare va consta în posibilitatea de a le oferi în mod constant o gamă variată de produse, oferte şi preţuri în condiții avantajoase, consiliere farmaceutică de înaltă calitate, alături de o experienţă îmbunătăţită datorită noului design al unităţilor noastre”, a declarat doamna farmacist primar Carmen Popa, proprietarul lanţului de farmacii Medikon - Baby Farm.

Farmacia deschisă astăzi este una dintre cele 16 unități partenere în sistemul de franciză DONA lansat anul trecut. Celelalte farmacii care s-au alăturat prin francizare brandului Farmacia DONA sunt localizate în Bucureşti, Roşiorii de Vede, Alexandria, Brăila, respectiv Iaşi.

Până la finalul anului 2017, reprezentanţii Farmaciilor DONA au în plan depăşirea pragului de 350 unităţi în toată ţara – atât prin dezvoltare organică, cât şi prin parteneriate în sistem de franciză. Programul de extindere prin francizare va fi continuat pe parcursul următorilor doi ani.

„Când am iniţiat sistemul de franciză DONA, ne-am dorit să ne asociem cu antreprenori puternici, deținători de licențe de farmacii, implicați și cu experiență în conducerea operațională a farmaciei, care împărtăşesc aceleaşi valori cu noi, sunt interesaţi de o dezvoltare sănătoasă și durabilă a business-ului și pun pe primul plan sănătatea și binele pacienţilor. Farmaciilor partenere le încredinţăm reputația brandului Farmacia DONA, suportul necesar pentru creșterea profitabilității și know-how-ul care a dus la succesul de până acum al lanțului DONA, în condiţii de păstrare intactă a independenţei fiecărei companii. În schimb, fiecare partener va contribui cu o valoare proporțională din cifra de afaceri, la cheltuielile de promovare a brandului “Farmacia DONA” și ale altor acțiuni de marketing și de achiziții implementate cu scopul asigurării unor prețuri avantajoase pentru pacienți. Sunt convins că asocierea celor două branduri Farmacia DONA – Medikon ne va putea permite construirea unei reţele de servicii farmaceutice tot mai accesibile pacienţilor ieşeni, la cel mai înalt nivel de calitate”, a declarat doctor Eugen Banciu, Preşedintele Grupului DONA.

Cea de-a 300-a farmacie DONA este situată pe Bulevardul Alexandru Cel Bun, numărul 40, bloc D3 şi ocupă o suprafaţă totală de 120 mp. Începând de astăzi, în această locație, o echipă de profesioniști formată dintr-un farmacist şef, 2 farmacişti și un asistent de farmacie va fi la dispoziţia ieşenilor cu sfaturi personalizate şi o gamă largă de produse. Unitatea a fost decorată folosind noul concept DONA care asigură pacienţilor şi farmaciştilor un confort sporit, un spaţiu modern şi primitor care încurajează interacţiunea şi asigură un nivel ridicat de intimitate a discuţiilor. Dintre cele 20 de unități DONA din Iaşi, 10 sunt amenajate după standardele noii identități vizuale DONA.

Măsurare gratuită a tensiunii arteriale şi sute de premii pentru ieşeni

Cu ocazia deschiderii oficiale, ieşenii sunt invitaţi să îşi testeze gratuit valorile tensiunii arteriale. Testările vor fi efectuate de către personal calificat în cadrul unui cort amplasat în apropierea unității farmaceutice. Programul de testare se derulează între 17 martie şi 23 martie, în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Tot în perioada 17 martie – 23 martie, toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 250 de lei, din această farmacie, se pot înscrie în campania „Tombola Sănătăţii”, în cadrul căreia pot câştiga circa 500 de premii: un televizor, o bicicletă pentru adulți, umbrele, seturi de grădinărit, 15 genți termoizolante, cupoane de reducere și multe alte premii atractive.

Despre Farmacia DONA

„Farmacia DONA” este unul dintre cele mai apreciate nume în comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solidă construită în cei 25 de ani de activitate.

Marca “Farmacia DONA” reunește 300 de farmacii deținute de 9 companii antreprenoriale cu capital privat românesc, a căror cifră de afaceri a fost de 966 milioane lei la finele lui 2016, și peste 2.500 de profesioniști în domeniul sănătății devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel calitativ.

Peste 2,6 milioane de oameni trec lunar pragul Farmaciilor DONA, răspândite în toate județele ţării. Lista integrală a unităților poate fi consultată aici.

Precizări legale

DONA®, Farmacia DONA®, DONA Marketing® și orice elemente ale brandului DONA sunt înregistrate și deținute de către DONA Marketing Grup S.R.L. ca mărci și desene industriale. Utilizatorii legitimi ai acestor mărci și desene industriale, precum şi ai mărcilor, desenelor, denumirilor comerciale sau simbolurilor în legătură cu DONA®, Farmacia DONA® sunt francizații societății DONA Marketing Grup S.R.L. (farmaciile care desfășoară activitatea sub denumirea „Farmacia DONA”), precum și toți cei autorizaţi în acest sens de către această societate. DONA Marketing Grup S.R.L. este proprietarul tuturor elementelor de proprietate intelectuală/ industrială referitoare la brandul DONA.

Încălcarea oricărui drept, prerogativ și / sau interes legitim, menționate sau nu în prezenta informare și/ori care decurg din lege, fără a se limita la actele normative care reglementează materia proprietății intelectuale / industriale și materia confidențialității și secretului comercial, este de natură să atragă răspunderea persoanei culpabile, în condițiile legislației românești și a celei europene și internaționale aplicabile și pe teritoriul României.
Comentarii

CONSTANTA B.
Sunt farmacist diginte al unei farmacii independente in comuna Maneciu UNGURENI, judetul PRAHOVA si as dori afilierea in sistem franciza.Va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns

Va recomand sa va adresati la office@farmaciiledona.ro sau sa sunati la numerele de contact de pe site

Lasa-ne comentariul tau