Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Indeparteaza constant kilogramele nedorite!

05-12-2014

Cei mai multi oameni sunt incantati cand gasesc o dieta miraculoasa care ofera rezultate spectaculoase intr-un timp scurt. Din pacate, cei mai multi nu stiu ce pericole se ascund in spatele acestor diete. Aceste tipuri de diete drastice si dezechilibrate pot conduce la scaderea metabolismului, pot determina dezechilibre vitaminice si minerale, scad masa musculara si pot agrava o afectiune preexistenta (ulcer, gastrita). Intotdeauna este bine sa va stabiliti motivatia la inceputul dietei si asa veti reusi sa o pastrati slabind constant si treptat.

Indeparteaza constant kilogramele nedorite!


Cei mai multi oameni sunt incantati cand gasesc o dieta miraculoasa care ofera rezultate spectaculoase intr-un timp scurt. Din pacate, cei mai multi nu stiu ce pericole se ascund in spatele acestor diete. Aceste tipuri de diete drastice si dezechilibrate pot conduce la scaderea metabolismului, pot determina dezechilibre vitaminice si minerale, scad masa musculara si pot agrava o afectiune preexistenta (ulcer, gastrita).

Intotdeauna este bine sa va stabiliti motivatia la inceputul dietei si asa veti reusi sa o pastrati slabind constant si treptat. Trebuie sa intelegeti, inca de la inceput, ca rezultatul unei dieta consta in schimbarea stilului de viata, de aceea este indicat sa va adresati unui specialist care va va sustine pe tot parcusul dietei.

Cand pacientul doreste sa slabeasca mai multe kilograme, medicul specialist poate indica suplimente cu vitamine si minerale care sa sustina organismul in perioada dietei. Un alt indicator al succesului unei diete este greutatea la un an de la dieta. Marea majoritate a pacientilor revin la aceeasi greutate la un an de la inceperea dietei si acest lucru este datorat faptului ca pacientii nu au deprins regulile unui stil de viata sanatos pe parcursul dietei.

Insa, pacientii care intra intr-un program de slabit treptat si constant au cele mai multe sanse de reusita pe termen lung. Alaturi de dieta, ei sunt indrumati si spre activitate fizica zilnica pentru mentinerea constanta a unei mase musculare si consolidarea dietei.

Sfatul nostru este ca atunci cand va hotarati sa pierdeti in greutate sa va stabiliti o motivatie, sa apelati la sfatul unui specialist si sa fiti dispus sa va schimbati stilul de viata pentru a avea rezultate pe termen lung.

Dr Ionelia Socoliuc Medic specialist diabet zaharat, nutritie si boli metabolice
Comentarii

Lasa-ne comentariul tau