Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea copilului

Decongestionarea nasului infundat

Iarna, cei mici au un fel de lipici la tot felul de virusuri, iar in clipa in care racesc sau fac o viroza respiratorie, nu mai pot respira cu atata usurinta. Mai mult, inflamarea mucoaselor nasului este adesea insotita de inflamarea mucoaselor sinusurilor.

Cum calmam colicile bebelusilor

Bebelusul tau plange, plange si orice ai incercat nu a funcionat? Nu te ingrijora! Despre un copil care plange mai mult de trei ori pe zi, trei zile pe saptamana, timp de cel putin trei saptamani se spune ca sufera de colici.

Metode pentru administrarea mai usoara a medicamentelor la copiii mici

Una dintre cele mai complicate sarcini pentru parinti este momentul in care trebuie sa administreze medicamente copiilor mici.

Cum poate fi corectata balbaiala la copii

Balbaiala, numita si balbism, reprezinta o problema destul de comuna la copiii prescolari, aproximativ 5% dintre acestia avand o astfel de tulburare, conform statisticilor. Aceasta se manifesta prin faptul ca fluenta normala a vorbirii este intrerupta de prelungirea unor sunete, silabe sau cuvinte, de repetarea lor sau de incapacitatea de a formula cuvantul.

Hai la joaca! Micile rani sunt usor de pansat

Vara, cei mici sunt cei mai fericiti. Mult timp petrecut in natura, leagane, tobogane si balansoare – toate sunt preferatele copiilor, care ar sta toata ziua afara.

Rolul vitaminei D in dezvoltarea copiilor

Vitamina D are o importanta vitala pentru organismul uman, ea contribuind la dezvoltarea sistemului osos, dar si la buna functionare a sistemului imunitar.