Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea copilului

Cum ameliorezi colicile?

Colicile pot fi usor evitate daca, dupa fiecare masa de lapte, il tii pe bebe in brate in pozitie verticala, il masezi usor pe spate si astepti pana elimina gazele din burtica.

Fii pregatita pentru constipatia bebelusului tau!

De vorba cu Dr. Ana Culcer, Medic Primar Pediatru, doctor in stiinte medicale si, din 1984, sef sectie Neonatologie, in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti. Ana Culcer lucreaza la Sectia Neonatologie incepand cu anul 1973.

Vitaminele si mineralele din dieta copiilor

Copilul este in covalescenta sau nu mananca suficiente fructe si legume? Este posibil ca pediatrul sa va recomande suplimentarea dietei cu vitamine si minerale.

Produse utile pentru baita copilului

"Trusoul" de baie al bebelusului trebuie sa fie nu doar complet, ci si adecvat nevoilor celui mic. Baia zilnica, mai ales in primele luni de viata ale bebesului, este extrem de importanta pentru acesta.

Offf, din nou bronsita!

Secretii nazale, febra moderata, tuse care poate persista pana la cateva saptamani, sunt cateva dintre simptomele care-i confirma medicului ca cel mic a contractat din nou o bronsita.

Caria de biberon

Caria dentara este un proces cronic distructiv al structurilor dure dentare. In prezent, caria dentara este considerata o boala de natura infectioasa ce apare datorita demineralizarii structurilor dure dentare.