Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea copilului

Masuri de reducere a febrei la sugari

Febra nu este o afectiune in sine, ci reprezinta o metoda de aparare a organismului impotriva unor infectii. Iata cateva solutii concrete pentru reducerea febrei la sugari.

Complicatiile inflamatiilor orofaringiene

Rinita acuta banala, numita si guturai sau coriza, consta intr-o serie de manifestari inflamatorii acute de la nivelul mucoasei nazale. Afectiunile anotimpului rece, atunci cand nu sunt tratate corespunzator, se pot transforma din sezoniere in permanente, cu complicatii deloc de neglijat.

Vaccinarile obligatorii incluse in Programul National de Imunizare

Imunizarea copiilor este vitala impotriva unei serii de afectiuni incepand din primele zile de viata si cuprinde atat vaccinuri obligatorii cat si optionale. Afla care sunt vaccinarile obligatorii incluse in Programul National de Imunizare.

ADHD, o tulburare controversata, deseori neglijata

Sindromul cu deficit de atentie, numit si ADHD (in engleza Attention Deficit Hyperactivity Disorder), este una din cele mai raspandite tulburari in randul copiilor, aceasta putand persista chiar si in viata de adult.

Cum ameliorezi colicile?

Colicile pot fi usor evitate daca, dupa fiecare masa de lapte, il tii pe bebe in brate in pozitie verticala, il masezi usor pe spate si astepti pana elimina gazele din burtica.

Fii pregatita pentru constipatia bebelusului tau!

De vorba cu Dr. Ana Culcer, Medic Primar Pediatru, doctor in stiinte medicale si, din 1984, sef sectie Neonatologie, in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti. Ana Culcer lucreaza la Sectia Neonatologie incepand cu anul 1973.