Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea copilului

Vitaminele si mineralele din dieta copiilor

Copilul este in covalescenta sau nu mananca suficiente fructe si legume? Este posibil ca pediatrul sa va recomande suplimentarea dietei cu vitamine si minerale.

Produse utile pentru baita copilului

"Trusoul" de baie al bebelusului trebuie sa fie nu doar complet, ci si adecvat nevoilor celui mic. Baia zilnica, mai ales in primele luni de viata ale bebesului, este extrem de importanta pentru acesta.

Offf, din nou bronsita!

Secretii nazale, febra moderata, tuse care poate persista pana la cateva saptamani, sunt cateva dintre simptomele care-i confirma medicului ca cel mic a contractat din nou o bronsita.

Caria de biberon

Caria dentara este un proces cronic distructiv al structurilor dure dentare. In prezent, caria dentara este considerata o boala de natura infectioasa ce apare datorita demineralizarii structurilor dure dentare.

Anxietatea de separare

Anxietatea de separare este un stadiu normal de dezvoltare al copilului si este traita de acesta atunci cand este separat de figura principala de atasament (mama sau alta persoana care ingrijeste copilul si pe care acesta o percepe ca fiind securizanta).

Fisura anala la copii mici

Fisura anala este o rana la nivelul mucoasei anusului. Desi, aceasta afectiune apare mai frecvent la adulti din cauza principala fiind constipatia (scaune foarte tari), ea se intalneste si la bebelusii intre 6 luni si 2 ani. Fisura anala poate fi localizata in partea externa sau in partea interna a anusului.