Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea parului

Vitamine esentiale pentru par

Pentru a fi sanatos mereu, parul tau are nevoie, asemenea pielii si unghiilor, de anumite vitamine si minerale. De aceea, este esential sa cunoastem vitaminele de care parul are nevoie si sa le includem in meniul nostru zilnic, evitand in felul acesta un deficit care sa-i dauneze.

De ce incaruntim?

Culoarea parului este data de celulele producatoare de pigment numite melanocite, care se gasesc in piele si in bulbul foliculului de par. Pigmentii, cunoscuti sub numele de melanina, sunt compusi din doi aminoacizi (tirosina si fenilanina) si au rol determinant in procesul ce poarta numele de melanogeneza.

Vara, parul are nevoie de ingrijire speciala!

In sezonul estival, parul, ca si pielea, de altfel, este supus acțiunii nocive a razelor ultraviolete.

Pregateste-ti parul si unghiile pentru primavara!

Unghiile si parul sunt cele mai vizibile carti de vizita ale unei femei, astfel ca dupa un sezon in care s-au confruntat cu frigul si vantul aspru, dar si cu captuselile sintetice ale caciulilor si manusilor, sunt binevenite cateva masuri care sa le redea frumusetea si sanatatea.

Cum ingrijim parul vopsit in anotimpul rece

Temperaturile scazute, vantul aspru, aerul uscat din incaperi ori caciulile captusite cu materiale sintetice dauneaza parului. Afla cum poti pastra parul vopsit la fel de sănătos și de plin de vitalitate și de strălucire ca în zilele sale “bune”.

Incaruntirea prematura poate fi prevenita

Condiția esențială pentru a avea o podoabă capilară de invidiat este ca nutrienții din sângele care o hrănește să provină dintr-un corp sănătos.

< 123