Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea parului

Modificarile parului pot avea la origine afectiuni serioase

Modificarile parului pot avea la origine afectiuni serioase

Aspectul parului poate oferi informatii foarte importante despre cat de sanatosi suntem. Oboseala, stresul, malnutritia precum si alte boli grave nediagnosticate pot determina modificari importante ale podoabei capilare. Care sunt semnele care trebuie sa va dea de gandit aflati din randurile care urmeaza.

PASTRAREA UNUI PAR SANATOS

PASTRAREA UNUI PAR SANATOS

Trebuie sa recunoastem ca fiecare dintre noi s-a confruntat, cel putin o data in viata, cu problema culorii parului. Vopsim, tundem, aranjam, modificam, totul in doar cateva minute insa la fel de repede apar si neplacerile actelor noastre asupra podoabei capilare. Cum insa fiecare problema are atasata o rezolvare, iata ce propun specialistii.

De ce apare calvitia?

De ce apare calvitia?

O femeie din trei si un barbat din patru au probleme cu pierderea podoabei capilare. Fiecare din noi are o perceptie a imaginii de sine a felului in care aratam in ochii altora. Oamenii care sunt multumiti cu imaginea lor au mai multa incredere in ei, sunt eficienti in munca si situatii sociale si increzatori in relatiile interumane. Cei care nu sunt multumiti au tendinta sa fie complexati inhibati si mai putin activi la serviciu sau pe plan social.

Cum sa avem un par sanatos

Cum sa avem un par sanatos

Parul a fost dintotdeauna expresia individualitatii noastre, a anumitor virtuti si calitati cum ar fi: puterea si virilitatea in cazul barbatilor senzualitatea si feminitatea in cazul femeilor. In consecinta orice schimbare negativa a aspectului parului (caderea excesiva matreata aspectul gras albirea premature etc.) poate fi o experienta frustranta pentru fiecare dintre noi.

123 >