Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea pielii

Dermatita atopica

Dermatita atopica este o boala cutanata inflamatorie care apare frecvent in primele luni de viata, insa poate sa apara si dupa varsta de 3 ani. Evolutia bolii se amelioreaza odata cu cresterea in varsta a copilului, la pubertate un numar mic de copii prezinta pe corp semnele acestei afectiuni.

Cum refacem elasticitatea pielii?

Pielea are capacitatea de a se intinde si de a reveni la forma sa initiala, elasticitatea fiind una dintre caracteristicile ei. Important de subliniat este faptul ca aceasta proprietate a pielii este in stransa legatura cu sanatatea, tonusul si forta muschilor de sub ea.

Ingrijirea mainilor in sezonul rece

Ritualul tau zilnic de frumusete are in centrul preocuparilor ingrijirea tenului si intarzierea aparitiei ridurilor? Foarte bine! Insa nu trebuie sa uiti ca mainile sunt primele care arata semnele imbatranirii, de aceea trebuie sa le acorzi o atentie deosebita.

Hidratarea pielii in sezonul rece

In timpul iernii, vantul rece, gerul si viscolul provoaca incetinirea unor functii ale pielii, acest organ de protectie si de simt care ne inveleste intreg organismul.

Cearcanele tradeaza anumite probleme de sanatate

In general, atunci cand suntem foarte obositi ne trezim cu cearcane inestetice ce trec greu si parca ne imbatranesc cu cinci ani. Insa, acestea pot aparea si din alte motive, nu numai din cauza epuizarii.

Cand se poate vorbi despre transpiratie in exces?

Transpiratia reprezinta un fenomen natural, cat se poate de normal si, mai presus de toate, sanatos deoarece ajuta organismul sa isi regleze temperatura si sa elimine toxinele. Acest mecanism se declanseaza cand temperatura corporala creste, iar glandele sudoripare incep sa actioneze si sa elimine lichid pentru a contribui la racire si la eliminarea de toxine.