Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea pielii

Masti pentru revitalizarea corpului

Starea de bine a organismului vine atat din interior cat si din exterior. Pentru a revitaliza corpul si a mentine elasticitatea pielii sunt recomandate cremele, iar pentru un plus de rasfat sunt binevenite din cand in cand cateva „trucuri” cum ar fi masajul, baile relaxante si parfumate, dar si mastile pe baza de componente naturale, care au efecte uimitoare.

Tenul, la intalnirea cu soarele!

Trecerea rapida de la temperaturi moderate la unele foarte ridicate ne afecteaza din multe puncte de vedere, dar socul termic este puternic resimtit de ten, care supraexpus la o baie de soare, fara o pregatire in prealabil, se poate confrunta cu multe efecte nedorite.

Psoriazisul poate duce la invaliditate

Potrivit Societăţii Române de Dermatologie, unul din cele mai recente studii populaţionale indică o incidenţă a psoriazisului în România de circa 4% -5%, mai mare decât cea estimată până acum. Astfel, aproximativ 400.000 de români suferă de această boală de piele.

Frigul si vantul agraveaza dermatita atopica

Dermatica atopica este o boala determinata genetic si, pe fondul unei sinteze deficitare a unor proteine din piele, conduce la o deshidratare spontana. Afla mai multe despre factorii determinanti ai dermatitei atopice.

Ingrijirea pielii iarna

În sezonul rece, fiecăruia dintre noi i-ar prinde bine un ritual de îngrijire al pielii pe care ar trebui să-l respectăm cu sfințenie, dacă punem preț pe sănătatea proprie.

4 metode de epilare, cu avantaje si dezavantaje

O piele fina pe maini sau picioare este semnul unei feminitati absolute, de aceea printre "secretele" indispensabile oricarei femei trebuie sa fie si unele legate de epilare.