Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea tenului

Aspectul fetei - un indiciu pentru multiple afectiuni

O eventuala anemie, o suferinta hepatica sau hormonala se pot manifesta printr-o serie de modificari ale tegumentului si chiar ale trasaturilor fetei. Depunerile de grasime in jurul ochilor pot fi rezultatul unei dislipidemii. Verificati-va nivelul colesterolului si trigliceridelor in sange pentru a elimina aceasta suspiciune.

Acneea poate fi tratata

Acneea poate fi tratata

O boala comuna, care apare cu precadere in adolescenta, dar de care nici adultii nu scapa, acneea este o problema nu doar de estetica, ea afectand adeseori viata sociala a persoanei. Trebuie sa stiti insa, ca acneea poate fi tratata daca veti urma in totalitatea indicatiile medicului specialist.

Mentine-ti frumusetea tenului si pe timp de iarna

Mentine-ti frumusetea tenului si pe timp de iarna

Vremea geroasa si-a lasat amprenta asupra pielii fetei? Nu va ingrijorati, inarmati-va cu un dram de rabdare si urmati cu constiinciozitate sfaturile noastre. Va veti redobandi rapid aspectul fresh, care va starni cu siguranta admiratia barbatilor si invidia doamnelor.

Pastila sanatatii

Pastila sanatatii

Ca regula generala, cautati creme cu textura mai usoara, hipoalergenice, non-comedogenice. Daca aveti pana-n 20 de ani, optati pentru un produs de ingrijire care sa contina ingrediente naturale (uleiuri esentiale, miere, aloe vera, musetel). Daca aveti pielea grasa sau mixta, vi se potrivesc cremele care nu incarca porii cu alfa- sau beta-hidroxiacizi.

Ce este acneea poliforma?

Ce este acneea poliforma?

Problema cutanata foarte frecventa, ce-i afecteaza in special pe adolescenti, acneea poliforma are etape de acutizare si de remisiune. Se dovedeste deseori rezistenta la tratamentele clasice, ce se prelungesc saptamani in sir si constau in administrarea interna si/sau externa de preparate cu efecte antiinfectioase si reglatoare hormonal.

Care sunt produsele de demachiere cel mai des utilizate?

Care sunt produsele de demachiere cel mai des utilizate?

Industria cosmeticelor si dermatocosmeticelor a fost revolutionata periodic prin sistemele tehnologice folosite la incorporarea substantelor pentru formularea produselor de ingrijire a tenului, astfel ca la ora actuala avem posibilitatea sa facem alegerea potrivita tenului nostru dintr-o gama larga de produse.

123456