Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea tenului

Machiajul pentru adolescente

Machiajul pentru adolescente

Din dorinta de a parea mai mature sau de a ascunde unele imperfectiuni ale pielii, din pacate nu putine la numar in aceasta perioada a vietii, multe dintre adolescente exagereaza cu machiajul, facand mai mult rau decat bine.

APA TERMALA

APA TERMALA

Dezvoltarea industriei si implicit cresterea nivelului de poluare a condus la intensificarea aparitiei bolilor alergice si a problemelor dermatologice. Cel mai des incriminate sunt: dermatita atopica, dermatita de contact, acnee rozacee, dermatita seboreica, uscarea excesiva a pielii etc. In ultimul timp, practica dermatologica se confrunta tot mai des cu problema pielii sensibile, aproximativ jumatate din populatie se confrunta cu aceasta problema. Termenul piele sensibila defineste intoleranta la majoritatea produselor cosmetice obisnuite.

In cautarea frumusetii fara a abuza de cosmetie

In cautarea frumusetii fara a abuza de cosmetie

Daca pana nu demult, ingrijirea pe care o presupune cosmetica era considerata un lux (ba chiar un moft de catre unii), astazi este un subiect necesar care preocupa pe toata lumea, indiferent de sex, varsta ori conditie sociala. A devenit ceva mai mult decat necesar, iar printre cauze se afla si schimbarile impuse de mediul inconjurator.

Ochii obositi

Ochii obositi

Ati stat prea mult timp in fata calculatorului si percepeti cum treptat treptat imaginea devine neclara ochii incep sa lacrimeze si simtiti nevoia imperioasa de a-i inchide? Ametiti cand urcati treptele sau cititi? Nu va mai puteti mentine mult timp privirea dirijata intr-un punct fix? Inseamna ca aveti ochii obositi, respectiv privirea obosita.

Demachierea si sanatatea dermului

Demachierea si sanatatea dermului

Si machiajul este o arta...si fiind o arta impune anumite reguli. De buna seama potrivirea nuantelor a tonurilor si a texturilor cremelor si pudrelor aplicate pe fata sunt sub canoanele stabilite de-a lungul anilor. Pentru un ten fara impuritati demachierea se recomanda a fi realizata in mod corect si frecvent.

Produsele dermato-cosmetice

Produsele dermato-cosmetice

Pentru ca suntem in luna martie luna dedicata femeii puritatii inceperii primaverii ne-am gandit sa-ti scriem cateva sfaturi despre frumusete ingrijire si care sunt pasii care duc catre o piele sanatoasa in primul rand si apoi frumoasa.Toate aceste lucruri nu pentru faptul ca nu esti o cititoare moderna, pentru ca nu ai grija de tine ci pentru a descoperi impreuna calitatile produselor dermato-cosmetice produse care ne asigura o piele sanatoasa si apoi frumoasa.

123456