Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Ingrijirea tenului

Produsele dermato-cosmetice

Produsele dermato-cosmetice

Pentru ca suntem in luna martie luna dedicata femeii puritatii inceperii primaverii ne-am gandit sa-ti scriem cateva sfaturi despre frumusete ingrijire si care sunt pasii care duc catre o piele sanatoasa in primul rand si apoi frumoasa.Toate aceste lucruri nu pentru faptul ca nu esti o cititoare moderna, pentru ca nu ai grija de tine ci pentru a descoperi impreuna calitatile produselor dermato-cosmetice produse care ne asigura o piele sanatoasa si apoi frumoasa.

Pistruii

Pistruii

Pistruii sau efelidele sunt pete mici rotunde, pigmentare de culoare bruna sau mai deschisa localizate pe diverse zone ale corpului si anume: frunte nas gat umeri antebrate dosul mainilor.

Cele mai solicitate game de produse dermato-cosmetice

Cele mai solicitate game de produse dermato-cosmetice

Statisticile au demonstrat ca cele mai bine vandute produse dermato-cosmetice sunt cele antirid si cele care ajuta la reducerea celulitei si la modelarea in centimetri. Aceste rezultate se datoreaza faptului ca, pe masura ce produsele care fac parte din aceasta gama sunt folosite, este demonstrat, in acelasi timp, eficienta si capacitatea acestora.

Cum ne protejam tenul in anotimpul rece

Cum ne protejam tenul in anotimpul rece

Bronzul de invidiat din timpul verii este acum doar o amintire si trebuie sa incepem sa ne protejam tenul in anotimpul rece. Iata cateva sfaturi utile pentru ingrijirea pielii pe timp de iarna.

123456 >