Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]

O farmacie cum toate ar trebuisa fie

Liste medicale

Ghid pentru a manca mai sanatos

Ghid pentru a manca mai sanatos

Boala E-urilor din farfurie ne-a cuprins incetul cu incetul pe toti. Avem toate motivele sa ne temem de contaminarea chimica a hranei de zi cu zi sau asistam mai degraba la un razboi psihologic? Iata pe scurt care este realitatea inconjuratoare si cateva solutii pentru a limita consumul de chimicale din mancare.

Sfaturi privind alegerea aparatului de ras

Sfaturi privind alegerea aparatului de ras

Marea majoritate a barbatilor care se rad - si in special cei care nu o fac la modul consecvent, in fiecare dimineata - se confrunta cu microinflamatii foliculare (la nivelul invelisului conjunctiv al radacinii firului de par). Putini stiu insa, ca pot preintampina astfel de probleme prin alegerea unui aparat de barbierit potrivit.

Marijuana - Forme de comercializare

Marijuana - Forme de comercializare

Marijuana a fost si este in continuare cel mai vandut drog la nivel mondial, iar in jurul ei au fost construite zeci de mituri. Pe parcursul a doua articole vom prezenta formele de comercializare ale acestui drog, precum si efectele sale, in incercarea de a oferi publicului larg o corecta informare, in baza rationamentului ca pentru e depasi sau preveni un pericol, trebuie mai intai sa-l cunosti.

Cand se administreaza vitamina C?

Cand se administreaza vitamina C?

Vitamina C (acid ascorbic) este poate unul din principiile active continute in cel mai des folosite suplimente alimentare, fiind extrem de apreciata pentru efectele antioxidante (franeaza unele procese degenerative din corp) deosebite, dar si pentru rolul important pe care il joaca in buna functionare a organismului.

Produse necesare pacientilor cu incontinenta urinara

Produse necesare pacientilor cu incontinenta urinara

Avand o etiologie variata, pierderea involuntara a urinei poate fi ocazionala sau poate ajunge pana la inabilitatea totala de a controla functia de continenta vezicala. Boala implica, fara asigurarea de produse absorbante de urina, alterarea considerabila a calitatii existentei suferinzilor. Daca accesoriile speciale de ingrijire le sunt accesibile pacientilor, daca acestea sunt adaptate nevoilor lor, participarea activa la viata sociala si pe piata muncii nu mai reprezinta o problema.

Ghid complet de crestere a imunitatii

Ghid complet de crestere a imunitatii

Sistemul imunitar este extrem de complex, pe masura rolului sau in organism: are datoria de a inactiva sutele de mii sau chiar milioanele de antigeni (bacterii, virusuri, agenti toxici, fungi etc.) cu care venim zilnic in contact, prevenind astfel instalarea diverselor maladii, in special infectioase. Fara aceasta structura de autoprotectie - compusa din trei tipuri de celule (granulocite, limfocite si monocite sau macrofage) si din trei genuri de proteine solubile, toate aflate in circulatia sanguina si intr-o coordonare perfecta -, viata noastra nu ar fi posibila.